Parisuhdeaikaa ja viinivinkki

Parisuhdeaikaa


Niinhän siinä kävi, että volkkarin nokka kääntyi lauantaina kohti Tampereen kylpylää aikomuksena viettää hieman parisuhdeaikaa.

Keli oli mitä upein lauantaina, mutta me suunnattiin kallioiden keskelle lämpimiin poreisiin lillumaan. Siitä onkin tovi aikaa, kun viimeksi on kylpyläviikonloppua vietetty. Nyt oli ihan täydellinen viikonloppu juuri tällaiseen chillailuun, sillä molemmilla on töissä ollut viimeviikkoina todella hektistä.









Muistikuvissa oli viime käyntimme täällä noin kymmenen vuotta sitten, ( mihin tää aika menee???), valitettavasti aika on kuitenkin puraissut tätä kylpylää jonkin verran. Niin huone kuin kylpyläosastokin olivat todella siistit ja hoidetut. Saunassakin sai hien pintaan joten eipä meitä pienet puutteet haitannut. Tosin vuorokaudessa meillä oli jo suunniteltu pienen budjetin remontti minkä toteuttaisimme hotellihuoneeseen. Voi apua, nyt lähtee taas hieman keulimaan tämä remppainto.





Pizzeriassa oli muuten todella hyvän näköisiä pizzoja. Me suuntasimme kuitenkin ala carten pariin vaikka mieli olisikin tehnyt jäädä näiden herkkujen ääreen.







Viinivinkki kalalle


Grillistä kalaa ja äyriäisiä kahdelle olikin oiva valinta, lohta, muikkuja, rapuja... nam nam nam!!! Kalalle otettiin tietenkin molempien suosikkiviiniä eli Rieslingiä, taivas miten hyvä viini tämä Austraalialainen Rosemount olikaan. Ehdottomasti tätä pitää saada kotiinkin.
Jälkkäriksi mitäpäs muutakaan kuin suklaakakkua.










En muuten edes muista millon olisi aamu venynyt niin pitkäksi kuin tänään venyi. Tosin se mahdollisesti kostautuu illalla, mutta ihana rentouttava viikonloppu takana. 

2 kommenttia

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Teillä oli ihana miniloma. Hei ja noi sun hiukset on niin kauniisti, miten oot saanutkin ne noin nätisti. <3 Keltaista valoa, josta instassa mainitsit, niin en huomannut vaan kauniin kuvan ja tunnelman. <3 Sitä itse kiinnittä aina tuollaisiin huomiota.

Oikein mukavaa uutta viikkoa. <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Tiia❤️ Tukan laittotaito on ammatin mukana tuoma hyvä puoli. Toisinaan vaan ei jaksa laittaa vaikka osaisikin😂 se on totta että itse kiinnittää ihmeellisiin asioihin kuvissa huomion, välillä turhaan sellaisiin mitä muut ei huomaa. Ihanaa viikkoa sinulle!