Niinhän siinä kävi, että tämä postaus oli jäänyt luonnoksiin, liekö jäänyt odottamaan ensi vuotta, kuka tietää. Päätin silti julkaista vaikka pyhäinpäivä menikin jo tovi sitten. Suokaa anteeksi kuvien rakeisuus sillä järkkäri unohtui kotiin ja kännykkäkuvien koko vaan ei tahdo riittää näihin blogikuviin.
Pyhäinpäivänä siis vavattiin glögikausi.
Meillä oli pitkäaikaiset ystävät mökillä istumassa iltaa, ruokaakin tehtiin kolmen ruokalajin verran ja sauna oli lämpimänä. Rohkeimmat kävivät vielä ulkoammeessa (järvessä) kastautumassa vaikka pintaa koristi jo hento jääkerros.
Olen niin hurahtanut tähän paahdettuun myskikurpitsakeittoon, jota meillä oli tarjolla alkuruokana, että pakko jakaa teille resepti joka löytyy Hannan soppa -blogista.
Tämä keitto on maustettu lähi-idän tyyliin ja sen täyteläinen vahva maku sopii huikean hyvin pyhäinpäivän menuun, laittakaapa kokeiluun!
Sunnuntaiaamu olikin jo sitten niin lämmin että jäät olivat sulaneet pois. Toisaalta sumuisen aamut kyllä hurmaavat!
Mukavaa viikonloppua!