Kahvihetkiä ja voittaja

Ihana lämmin viikonloppu hellii ja onkin täydellinen hetki viettää viikonloppua mökillä. 

Postilaatikon syövereistä löytyi eilen Slurpin kahvilähetys jota on hyvä nauttia kiireettä. Tämä väli-amerikkalainen Hondurasin luomukahvi tulee Benaficio santarosa tuottajalta ja siinä voi maistaa pähkinää ja tasapainoista hedelmällisyyttä. Kahvi oli todella hyvää!

Mutta sitten, arvontaan. Se on päättynyt ja yksi onnekas pääsee myös maistelemaan kotiin kannettua pienpaahtimokahvia❤️.

Arvonnan voittaja löytyy viimeisestä kuvasta.... onnea!!!

Mikäli onni ei nyt suosinut käy ihmeessä tilaamassa omat suosikkisi ja liity kahviherkkusuiden joukkoon. 
Kiva idea muuten viedä myös tuliaisina näitä erikoiskahvipusseja!


Erikoiskahvi






Habitare- messupäivän antia


Miten hyvältä kotisohva tuntuukaan sunnuntaipäivän Habitare reissun jälkeen. 
Tämän extemporereissun tarkoituksena oli tutustua Wc kalusteisiin sekä vessan valaistukseen, sillä meillä tehdään jälleen remonttia. 
Kovin oli vähän kaapistoratkasuita esillä, lähinnä Svedbergsillä oli iso osasto mutta muuten anti meille jäi köyhäksi. 
Kaikkea muuta kivaa messuilta kyllä löytyi, paljon valaisimia ja yhtenä mielenkiinnon kohteena minulla oli ensikertaa messuilla olleen Ikean osasto.


Kaapistot Ikea


Valaisimet







Vaikka kaapistomallit olivat kiven alla löytyi messuilta monta uutta ja ihanaa laattamallia. Upeita hanoja ja sisustustarvikkeita niin toilettiin kuin kulpyhuoneseenkin. Tosin vessan kaakelit ovat jo valittu mutta olihan niitä kiva ihailla.






Yllä Tapio Wirkkalan Airamille suunnittelema WIR-lamppu joka on täydellinen jokaiseen lasikupuun. 



Tämän voisin hyvin siirtää omalle terassilleni. Kiva idea tuo "takka" leveän pöydän keskellä.  Voin helposti kuvitella illanistujaiset ystävien kanssa tämän pöydän ääreen. 



Yhteenvetona: tuli vietettyä mukava sunnuntai sisustamisen ja kodin rakentamisen parissa. Brunssi ja hyvä messuseura niistä on hyvä sunnuntai tehty ❤️

Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinulle!

Kahvihullun herkkuhetki ja arvonta!

*blogiyhteistyö*

Mikä onkaan parempi tuoksu kuin avata vasta paahdettu kahvipussi ja kiehauttaa kupillinen tummapaahtoa itse leivotun korvapuustin kyytipojaksi?

Slurp on kotiin kannettavien pienpaahtimoiden takuusti tuoreiden kahvin toimituspalvelu. Pääsin itse blogiyhteistyönä testaamaan palvelua ja kuulkaas kuinka kävikään...

Viiime viikolla postilaatikossa odotti kahvi ranskalaisella paahdolla. Tässä tummassa, mausteisen täyteläisessä maussa voi tuntea Pariisin urbaania hälyä mutta myös Lauritsalan kartanon hirsiseinän juurevia sävyjä. 

Tänään taas sain lähetyksen ja pääsin herkutelemaan Kaffa roasteryn paahtamalla Tano Ndogo kahvilla. Kahvi on viljelty länsi-Keniassa kiambussa. Se on kirkas ja tasapainoinen. Omenainen hapokkuus ja tanniininen jälkimaku joita on vivahdettu karpaloilla ja vaniljalla. Tämä olikin erityisen hyvä kahvi!

Olikin näppärä palvelu tämä Slurp sillä pienpaahtimoiden kahvit ovat kyllä makuelämyksiä kaupan peruskahvin rinnalla ja vielä kotiin tuotuna. 
Palvelussa saat siis itse valita mieltymyksesi mukaan kahvin sekä valita toimituksien välin. Myös erilaisia tee lajitelmia on mahdollista tilata. Siinä onkin varmasti seuraava kohde mitä aion testata.

Mitäs sanotte jos laitetaan pieni kahviarvonta käyntiin? 

Kommentoi mikä olisi sinun herkkusi Slurpin kahvi- tai teetarjonnasta ja voit voittaa sen kotiin kannettuna.

Osallistua voit 20.9.2017 saakka vinkkaamalla valintasi tähän postaukseen.

Täältä pääset tutustumaan ja tilaamaan KLIK