Enjoy everyone!
-Katja
Valmistautuminen joulun suurimpaan päivään, jouluaattoon, on alkanut ja meilläkin on alkanut joululoma.
Tänään viriteltiin mökille jouluvaloja ja kuusi pääsi jo terassille.
Tarkoituksena oli koristella kuusi jäädyttämällä koristeita ja saada jääkuusi, mutta mutta.... puuttuu se pakkanen, joten tyydymme sitten normi koristeluun.
Sitten se riisipuuro! Voi kuinka sitä jo odotetaan. Ajattelin ottaa varaslähdön ja tehdä perusriisipuuroa jo huomenna. Jouluaatto aamuna sitä syödään meillä perinteisesti mutta hieman tuunattuna kermavaahdon kera. Parasta!!!!
-katja
Meillä on alkanut joulunaluskevennyskuuri (hui mikä sanahirviö) mutta pakko on herkutella välillä...
Tehtiin feta-sipulipizzaa superohuella pohjalla ja arvatkaa että oli hyvää. Tätä on tehty useasti ja onnistuu takuu varmasti. Pohja on hiivapohja ja täytteeksi, juustoinen pastakastike, paljon sipulia, valkosipulia, fetakuutioita ja kirsikkatomaatteja. Päälle juustoa ja eikun uuniin.
Nyt vain ei parane ottaa kuin se yksi slice, ettei mene kuuri ihan poskelleen.
Kokeilun arvoinen!!!
Pohja:
1,5dl lämmintä vettä
0,5dl oliviöljyä
1tl suolaa
1pss kuivahiivaa
4,5dl vehnäjauhoja
Nosta taikunaa 30min ja kauli pellille, päälle juustoinen pastakastike (valmiskastike) ja suikaloituja sipuleita (3kpl) valkosipulia oman maun mukaan. Fetakuutioita purkillinen ja noin 10 kirsikkatomaattia halkaistuna. Päälle emmental juustoa ja uuniin 225 astetta n.15min
-katja
Tänään on hyvä päivä avata glögikausi.
Ihanaa, mausteista glögiä, villasukat jalkaan ja nojatuoliin nauttimaan takkatulen ääreen. Ihanaa elämää!
Hyvää pikkujoulua!
-katja
Uusi väri |
Uudet vetimet |
Varastolöytö |