Meillä suurta herkkua on alkupaloina tarjottavat avokadon puolikkaat katkarapusalaatilla. Oih mitä herkkua!
Näitä tehdään toisinaan ihan vain iltapalaksikin. Nyt kun meillä on vältetty hiilateita löysin kaupasta vakituiselle katkarapusalaatille vaihtoehdon missä hiilareita oli puolet vähemmän. Maussa ei huomattavaa eroa joten toimi loistavasti!
Pääruoaksi naudan sisäfilepihviä, paahdettuja kasviksia sekä parsatankoja chorizolla höystettynä, no, ei tosiaan kevyemmästä päästä mutta tarvii sitä joskus herkutella!
Jälkkäriä toimii aina mustikkarahka, karppisokerilla makeutettuna! Pitää tunnustaa että sillä herkuteltiin vielä aamupalallakin.
Millä teillä yleensä herkutellaan?
Ihanaa alkavaa viikkoa!
3 kommenttia
Mun tuli kauhee nälkä! Hyvännäköistä ja varmasti myös makuista. :)
Oli hyvää! Suosittelen testaan tuon avokado ruoan❤️
Suppikset onkin myös NIIIN hyviä. Niitä löytyy myös meidän pakkasesta ja suppiskeitto.... Nam!
Lähetä kommentti