Sivut

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Mies kokkaa...

Meillä isäntä tykkää kyllä osallistua ruoan laittoon ja hyvää ruokaa aina tekeekin, niin myös tänä viikonloppuna. 

Meillä suurta herkkua on alkupaloina tarjottavat avokadon puolikkaat  katkarapusalaatilla. Oih mitä herkkua!
Näitä tehdään toisinaan ihan vain iltapalaksikin. Nyt kun meillä on vältetty hiilateita löysin kaupasta vakituiselle katkarapusalaatille vaihtoehdon missä hiilareita oli puolet vähemmän. Maussa ei huomattavaa eroa joten toimi loistavasti!




Pääruoaksi naudan sisäfilepihviä, paahdettuja kasviksia sekä parsatankoja chorizolla höystettynä, no, ei tosiaan kevyemmästä päästä mutta tarvii sitä joskus herkutella!



Jälkkäriä toimii aina mustikkarahka, karppisokerilla makeutettuna! Pitää tunnustaa että sillä herkuteltiin vielä aamupalallakin.

Millä teillä yleensä herkutellaan?

Ihanaa alkavaa viikkoa!





3 kommenttia:

  1. Mun tuli kauhee nälkä! Hyvännäköistä ja varmasti myös makuista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvää! Suosittelen testaan tuon avokado ruoan❤️

      Poista
  2. Suppikset onkin myös NIIIN hyviä. Niitä löytyy myös meidän pakkasesta ja suppiskeitto.... Nam!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!