Synttärit on kahviteltu, lahjat avattu ja on aika julkaista testissä ollut Smoothiekakku kuvineen ja ohjeineen!
Smoothiekakku
Pohja:
Diggestive keksejä
Mango sosetta
Täyte:
300g mustikoita
Banaani
400g Maustamatonta soya jogurttia
Vaniljaa
7 liivatelehteä
2 rkl vettä
Karppisokeria maun mukaan
Blenderissä kaikki smoothieksi ja lopuksi mukaan liivate. Yöksi kaappiin hyytymään.
Kakku oli kyllä hyvä ja kuten huomasitte käytimme karppisokeria että saatiin kaloreita pienemmäksi. Täyte oli tosin hyvää makeuttamattakin mutta vieraita varten laitoimme sitä hieman (pari ruokalusikallista) mukaan.
Päälle pakastimesta vielä vadelmia ja mustikoita koristeiksi.
Kakku sai kyllä vierailtakin kiitosta vaikka oli erilainen kuin synttärikakku yleensä. Toimisi muuten hyvin jälkkärinäkin.
Nyt kaikki keventäjät herkuttelemaan!
2 kommenttia
Täytyykin ottaa ohje ylös ja kokeilla
Testaa ihmeessä ja täyteen voi tuplata niin tulee paksumpi kakku! Me tehtiin vain matala että kaikki menisi:)
Lähetä kommentti