Testissä facebookista bongaamani Kinuskikissan ohje Marcarponella kuorutettu raparperipiirakka. Itseasiassa jälleen kerran piti jotain tehdä eri tavalla, niin menin ja lisäsin pintaan appelsiinin raastettua kuorta.
Tässä teille ohje joka löytyy myös Kinuskikissan sivuilta:
Pohja:
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 keltuainen
3 dl vehnäjauhoja
Raparperitäyte:
500 g raparperia
25 g voita
1 ½ tl kanelia
1 ½ dl muscovadosokeria
1 rkl maissitärkkelystä
Mascarponevaahto:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g mascarponejuustoa
100 g valkosuklaata
125 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 keltuainen
3 dl vehnäjauhoja
Raparperitäyte:
500 g raparperia
25 g voita
1 ½ tl kanelia
1 ½ dl muscovadosokeria
1 rkl maissitärkkelystä
Mascarponevaahto:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g mascarponejuustoa
100 g valkosuklaata
Pinnalle:
vaniljansiemeniä
vaniljansiemeniä
Voin luvata että vie kielen mennessään <3
Omenapuut ovat nyt niin kauniina, että en voinut olla lisäämättä omenapuun kukkakuvia. Ilmeisesti omenoita tulee tänä vuonna hyvin sillä puut ovat todella täynnä kukkia.
Huomenna on muute jälleen perjantai.... ja ihana vikonloppu jälleen edessä!
Hyvää alkavaa viikonloppua teille kaikille ihanat, toivotaan että kelit suosivat viikonlopun juhlijoita!
-Katja
4 kommenttia
Herkulliselta näyttää. Pitääkin kokeilla. Omenapuun kukat on niin suloisia.
Kiitos ja kivaa viikonloppua!
Maistuis minullekin :) Aurinkoista viikonloppua :)
Kiitos samoin:)
Lähetä kommentti