Uusi ovi


15 vuotta on puhuttu ulko-oven uusimisesta. Aina se on kaatunut siihen, että kun kuisti kuitenkin on kylmä, että mitä sen sitten on väliä. MUTTA!!! Kyllä sen on väliä. Nyt kun talo on maalattu ja puunattu ulkoapäin niin kylläpä vaan vanha ovi näytti kaamealta.
Pikainen sähköposti tuttavalle Ossille joka työkseen myy Kaskipuulla ovia ja pian meillä olikin jo tarjous.

Ovesta ei tullut mitenkään halpa, se tiedettiin jo etukäteen sillä se piti tehdä mittojen mukaan vanhaan läpeensä ja mukaan haluttiin ammattilaisen asennus. Ovi otettiin eristettynä siltä varalta, että kuisti muutetaan lämpimäksi, myyjän ehdotuksesta ovi otettiin kaksi värisenä eli sisältä valkoinen ja ulkoa tumman harmaa. Hyvä idea, en ollut kuullutkaan, että näin voi tehdä. Tumman harmaa olisi ollut pienellä valkoisella kuistilla kyllä liian hallitseva, mutta nyt tuo valkoinen on raikastaa ilmeen jo sisältäpäin.

Ovi saapui meille sovittuun aikaan ja asentaja oli jo seuraavana maanantaina klo 7 asentamassa ovea. 
Vesa teki todella hyvää jälkeä eikä mikään repsottanut tai ollut asennettu sinnepäin. Myös sisäpuolen listat olivat kaikki nätisti paikoillaan ja jopa roskat kerätty pussiin.

Ovi oli kyllä talon faceliftin viimeinen silaus ja mikä parasta meitä pääsee nyt ulos hajoittamatta lonkkaansa sillä vanha ovi piti avata aina koko vartalolla.

Katon maalauskuvissa saattaa vanha ovi vilahtaa joten kurkista niitä täältä KLIK*

Mukavaa torstaita!

ulko-ovi




kuistin remontti








8 kommenttia

Jaana M / My life kirjoitti...

Onpa komea ovi! Kivaa päivää <3

Kristiina K kirjoitti...

Kaunis ovi ja sopii hienosti talon väriin ja tyyliin. Kyllä kohentaa kauniisti rintamamiestalon ilmettä.

Kaisa kirjoitti...

Kaunis ovi, meillä taitaa olla hyvinkin samanlainen KASKI -ovi.
Mukavaa perjantaita!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja samoin sinulle Jaana!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, sisäänkäynti on mielestäni tosi tärkeä juttu talossa. Niin vieraita odotellessa kuin ehkä myydessäkin👍

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitti, olette valuneet hyvin👍 Itse ainakin tykkään todella paljon ihan jo ulkonäöstä mutta myös siitä että meillä on toimiva ulko-ovi😂 mukavaa viikonloppua!

Susanna kirjoitti...

Teille tuli siisti ovi. Meillä oli myös suunnitelmissa uusia ovet mutta nyt olemme miettineet että tilaisimme vain ovien huollon. Ne ovat sen verran hienoja sillä ovat myös vanhoja, että tahtoisimme ne kuitenkin pitää. Hyvä, että jälki oli teillä siistiä ja mistään ei mikään repsottanut.

Sini S kirjoitti...

Todella siisti ovi. Me haluaisimme myös uusia ovet, mutta se ei aivan vielä ole ajankohtaista. Silti olemme jo hieman suunnitelleet. Palo-ovet olisi tarkoitus laitattaa. Mukavan näköinen, kun on toiselta puolelta valkoinen ja toiselta puolelta harmaa. Voisi sopia meillekin.