Vankilassa...

Terveisiä vankilasta!

Perjantai-iltana suuntasin auton nokan kohti Helsinkiä, suunnitelmana viettää viikonloppu majoittuen ”vankilassa” ja viettää kiiretöntä aikaa, shoppailla ja syödä hyvin Helsingin keskustassa.
Matkalla nappasin miehen mukaan lentokentältä jonka jälkeen matka jatkui Katajanokalle Hotelli Katajanokkaan, joka on siis vanha Helsingin tutkintavankila. Ei siis muuta kuin selliin ja hyvää yötä!

Jykevät muurit ympäröivät vanhaa vankilaa sekä todellisuus vankilamaailmasta vahvistui saapuessamme pääkäytävälle, paikka todellakin oli kuin moderni vankila mukavuuksilla.
Hotelli oli kivan rauhallinen ja vaikka pikkujouluporukka näytti olevan melko hyvällä meinigillä jo, oli huoneet tosi hiljaisia. 
Itse tykkäsin tummanpuhuvista huoneista josta aukesi näkymä vankilapihalle. 

Lauantaina söimme illallisen paikan kellariravintolassa. Alkuruokana nautittiin Tiilenpäitä ja pääruokana Vankilan chateaubriandia. Jälkkärinä Vaniljakermassa haudutettua leipäjuustoa ja lakkahilloa. Tarvitseeko edes mainita, että ruoka oli täydellistä, kuvat herättäköön veden kielelle.

Mitäs tuumaat, menisitkö itse vankilaan yöpymään?
3 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Kyllä voisin tuolla ehdottomasti yöpyä. Kesällä kävelimmekin siitä ohitse ja ihailin tuota rakennusta ja sen pihapiiriä.

Kaisa kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaisi yöpyä!

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Toivon pääseväni joskus:)