Loma mökillä


Loman viimeiset päivät alkaa olemaan käsillä kuten koko kesäkuukin, mutta vielä nautitaan mökkeilystä. Alkuviikosta oltiin parin päivän roadtripillä Sastamala - Kristiinankaupunki - Kaskinen - Vaasa. Sieltä Tuurin kyläkaupan kautta kotiin tai siis takaisin mökille. Tuurista muuten ei mitään kotiin tuotavaa...

Terassi on tuonut kesään kyllä niin paljon iloa, en edes muista koska olisin näin paljon oleillut terassilla ja tehnyt ruokaa ulkona. Olen hieman salaa treenannut grillipizzan tekoa, ehkä siitä jonain päivänä alkaa sujua, mutta parempaan päin koko ajan. 
Grillin viereen haaveilen pientä tasoa yrteillä. Sen tarpeen huomasin, kun hankin terassille irtoruukkuihin basilikaa ja rosmariinia. Tuuli nimittäin tahtoo viskoa ne pitkin terassia.

Täällä on myös perattu metsää, harvennettu siis mökin takana olevaa metsää risuista ja kuusen aluista. Kaivettu muutamia kiviä esiin sammaleen alta, rinne on siis täynnä kiveä, mutta ovat täysin sammaleen peittämänä. Ja minä kun niin tykkäisin niistä kivistä.

Nyt nauttimaan auringosta, kuppi kahvia ja uusi sisustuslehti odottaa.

Mukavaa viikonloppua!

puutarhan yrtit
2 kommenttia

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Voi miten kaunista teillä siellä mökillä on ♥ Niin kauniit maisemat ja ihana tuo terassi. En yhtään ihmettele, että siellä viihtyy. Tuollaiset roadtripit on mukavia ja tuovat mukavaa vaihtelua arkeen ja lomaankin. Mukavaa viikonloppua ja loppulomaa sinulle, Katja ♥

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Paikka on minustakin ihana ja toki ollaan tehty paljon siellä hommia joten ympäristö on muuttunut paljon, mutta siellä vaan on kiva olla ja puuhastella.