Kattaus ja menun pohdintaa

Pyhäinpäivän alla on kiva suunnitella viikonlopulle jotain kivaa. Meillä se tarkoittaa, että pyhäinpäivä menee mökillä rentoillessa ja hyvää ruokaa tehdessä sillä olen itse vielä kipulääkityksellä viime perjantain toimenpiteestä ja koska lääkäri on kieltänyt kaiken rehkimisen olen siirtynyt Netflixin suurkuluttajaksi ja ideoijaksi.
Minulle, joka olen tottunut koko ajan tekemään jotain, tämä jouten olo tuntuu olevan varsin vaikeaa. Päivät ovat ärsyttävyyteen saakka liian pitkiä ja odotan aikaa, että saan alkaa taas touhuamaan. 
Onneksi voi ideoida, kuten pyhäinpäivän ja isäinpäivän menua. Kattaustakin on kiva jo vähän pohtia.

lexinton kattaus

viinilasit

valkoviinilasi

kattaus

 Kesällä piipahdettiin Muurlan tehtaanmyymälässä ja hankittiin mökille uudet viinilasit, tykkään näistä ihan tosi paljon. Varsinkin isot burgunder punaviinilasit kun ovat vetoisuudeltaan 70 cl niin rakastan niiden näyttävyyttä, isoa kokoa. Lasi on kristallinolasia ja lasin ohuus sekä kepeys miellytti erityisesti. Hankintalistalla on siis vielä paljon sarjaan kuuluvia laseja, mutta jostain pitää aloittaa.

Miltäs teidän pyhäinpäivä kattaus tai menu näyttää, olisiko hyviä ideoita?

valkoviini

2 kommenttia

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Tämä juhlapäivien menojen suunnittelu on ihanaa! Meillä mietinnässä ovat isänpäivän ja itsenäisyyspäivän ruoat tällä hetkellä. Hyvää alkanutta viikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Samoin sinulle Tiiu, tosiaan on tuo itsenäisyyspäiväkin tulossa👍