Terassilla...


 Kesä on kääntynyt jo elokuun puolelle, mutta vielä täällä vain nautitaan lämmöstä. Järvivesi on edelleen 26 asteista joten juoksulenkin jälkeen on ihana pulahtaa virkistäytymään järveen. Mökillä katon maalaus odottaa myös viileämpiä kelejä sillä vielä on ollut liian kuuma maalausurakalle. Pitää nyt vain toivoa, että ehditään ennen syyskosteuksia maalaamaan. Ensi viikonloppuna toivottavasti päästään kalustamaan laituria ja terassia lisää, josko uudet Ecofurnin kalusteet saapuisivat siksi. 

Uusi terassipöytä löytyi Maskun alennusmyynnistä, kannen väri ei ole ihan se mitä toivottiin joten se varmaankin vaihtaa vielä sävyä harmaampaan suuntaan. Ei ollut kuitenkaan hinnalla pilattu joten pienet DIY talkoot vain pystyyn. Nyt pöydän ääreen mahtuu helposti kahdeksan jollei jopa 10 henkeä. Venetsialaisissahan sitä sitten testataan, montako saadaan mahtumaan pöydän ääreen.

Viikonloppuna uusittiin myös lievästi jo mädäntyneet laiturirappusten askelmalaudat uusiin komposiittilautoihin, nyt on huomattavasti mukavampi nousta järvestä. Vaikka laituri on ollut karun autio, olen niin nauttinut siitä. Varsinkin nyt, kun illat alkavat hämärtymään, on saanut sytytellä kynttilöitä terassille ja laiturille. Ihanaa aikaa, lasi viiniä ja istahtahdan nauttimaan hämärtyvästä illasta laiturille...

Osattaisiinkohan me jo ensikesänä vain nauttia tästä mökkeilystä vai keksitäänkö jälleen uusia remppaprojekteja?  Ei sillä etteikö osaisi, sillä kaikki puuhastelu on kyllä mukavaa!

Mukavaa alkanutta viikkoa!


laiturilla


sisusta terassilla 
3 kommenttia

Aikku kirjoitti...

Onpa ihana tuo teidän mökki ja sen pihapiiri. Kaikki niin kauniisti järjestyksessä ja mitkä maisemat!

Kaisa kirjoitti...

Niin tunnelmallisia kuvia ja kauniilta näyttää teidän mökkirannassa!

Katja S. kirjoitti...

Kiitos Kaisa ja Aikku. Kyllä siinä on nyt viihdytty😊