Tervetuloa meidän vessaan!


Vessa on vihdoin valmis, viimeistä listan pätkää myöten. Kiviseinästä tuli ihana, tykkään ihan hurjasti siitä. Majakiven jokikivi oli väriltään (lumi) juuri hyvä, ei liian valkoinen, mutta ei missään nimessä keltainen.

Saumaus onnistui mielestän hyvin ja helposti, eikä katon värikään muuttanut kivien sävyä muuksi. Kattoon valittiin lämpökäsiteltyä haapaa johon upotettiin neljä himmennettävää ja suunnattavaa Led valaisinta. Suunnatavilla ledilampuilla oli ajatus, että kaksi niistä suunnataan kohti jokikiviseinää ja loput toimivat yleisvalona. Vessan vesiputket ja ja sähkö laitettiin remontin yhteydessä myös täysin uusiksi.

Lattiaan laitettiin samaa vinyylilaminaattia mitä laitettiin mökin saunan eteiseen vuosi takaperin, täältä pääset kurkistamaan miltä lattia siellä näyttää KLIK*.

Ja kurkista miltä vessa näytti ennen remonttia KLIK*
sekä millaista jokikiven saumaus oli KLIK*

Vaikka vanhan talon remontointi on välillä haastellista, eikä missään huoneessa mitat täsmää, on se niin palkitsevaa kun saa jotain valmiiksi. Jos kehtaisin oleilisin vessassa enemmänkin sillä nyt se on niin kaunis, mutta pakko iskeä kiinni seuraavaan projektiin...
Kiviseinä: Majakivi
Jokikiviseinä tehtiin blogiyhteistyössä Majakiven kanssa

4 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs WC teillä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitti, tykkään itsekin:)

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Wau! Tulipas hieno!

Kati - Tavallista arkea kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus. Mukavan rahoittavat ja ajattomat materiaalit.