Kuistilla

Hups, meinasi ihan unohtua kuistin päivitys - postaus, mikä on tosin tehty jo aikoja sitten. 
Maalauskuvasta näkyy hyvin kaikki värit mitä kuistilla on vuosien varrella ollut. Tuo keltainen on ehkä hauskin, mutta onneksi ollut piilossa jo toista vuosikymmentä. Siniseksi kuisti on maalattu meidän aikana ja nyt viimeiset viitisen vuotta väri on ollut valkoinen. Ja mitä hyvää vaihtamaan, valkoista vain pintaan. Lattiaan hankin harmaan maton koko kuistille ja mistäs muualtakaan kuin Ikeasta löytyi kaapit vanhojen tilalle.  Ikean kaapit kustansivat saman verran kuin pelkät uudet mittatilaus ovet olisi maksanut joten järkevää oli vaihtaa myös rungot samaan rupeamaan.
Puutaso kaappien päällä oli hyväkuntoinen, mutta väärän värinen joten se käännettiin ja käsiteltiin valkoisella saunasupilla. 
Viikonlopun homma, mutta kyllä freesaantui kivasti. Kaapit ovat muuten Ikean keittiökaappeja. Yläkaappien syvyys oli juuri hyvä toimimaan kenkäkaappeina.  Hyllyille ostin vielä kaukalomatot ettei hyllyt ole heti sotkussa. 

Täältä voit kurkistaa miltä kuisti näytti ennen KLIK*
5 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Kätevät nuo kaapit/istuimet. Meillä taitaa olla samaa mattoa tuulikaapissa ja sen olen jo lyhyen asumiskokemuksen aikana hyväksi havainnut.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tuo matto on ollut tosi hyvä, siinä oli sama entuudestaan jo noin 10v mutta oli ruskea. Pinta oli hyvä ja ehjä mutta alapuolelta alkoi olla jo rapiseva ja värikin oli väärä:)

Kaisa kirjoitti...

Ihanan tilava kuisti. Kaunis muutos!
Aurinkoista tiistaita!

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Valkoinen on kyllä niin hyvä väri ♥ Meilläkin sitä sudittu viime viikolla. Hyvä idea käyttää noita yläkappeja kenkäkaappina. Toimii vaarmasti ja ovat hyvän näköiset. Kaunista tuli ♥

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Kaisa ja Krisse!
Toimivuus on taattu ja ihana kun on siistit kunnolliset kaapit !