Syksyn tunnelmaa kotipihaan

Kotipihaa on myös hieman laitettu syyskuntoon. Orapihlaja-aita saatiin leikattua (monen vuoden jälkeen) ja kärryllinen oksia odottaa pääsyä jätepisteelle. Laitoin callunoita roskapisteen seinustalle ja perkolaan hain osmankäämejä ja heiniä.

Pihan nurmialueet alkavat täyttymään koivun kellastuneista lehdistä mikä on kyllä kaunista mutta vaatisi varmaan jo ensimmäisen lehtien puhalluskerran.  Jotenkin taustalla kummmittelee jo ensikeväänä tyttären ylioppilasjuhlat. Mitä olen kanssajuhlijoita kuunnellut ei keväällä juuri mitään suurempia enää pihalla ehdi tekemään ja siksi yritän mahdollisimman hyvin nyt valmistella pihaa ja helpottaakseni omaa työtä tuolloin juhlien alla.

Kasvihuoneprojekti on pyörähtänyt sen verran eteenpäin, että olen löytänyt sopivat ikkunat ja suunnitelma on saatu piirrettyä. Tiedustelin myös tutulta rakennusmieheltä, ehtisikö vielä syksyn aikana tekemään pohjatyöt. Ammattilaiselta tuo homma käy kuitenkin melkopaljon helpommin ja nopeammin kuin meiltä. Katsotaan nyt vieläkö saadaan tälle vuodelle vai lykätäänkö ensi kesään koko projekti.

Tällä viikolla muuten jälleen meillä juhlitaan, pysykäähän taajuudella niin kerron aivan pian mitä.
Katja5 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia kotipihaltanne <3 Minunkin pitäisi keksiä jotakin kivaa syyskukkaa ja istutusta pihalle....kanerviakin pitää käydä ostamassa ruukkuihin :)

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Kaunis piha:) Meillä on samansuuntaisia ajatuksia ja juhlia tulossa, mutta luulen, että ensi keväänä ehkä juhlimme vain sisätiloissa, sillä haluaisin uuden terassin ja se tuskin kesäkuun alkuun ennättää! Jos helle tulee, niin vanhoilla laudoilla mennään:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos molemmille! Juhlat on kyllä kivoja järkättäviä, vaikka työtä on paljon, lopussa kiitos seisoo! Mäkin olisin halunnut isomman terassin mutta en myöskään sitä ehdi saamaan, luulisin! Pitää pystyttää juhlateltta ulos!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Kovin kaunista ja miten mukava syksy nyt onkaan, kun ei sada vaan on saanut nauttia auringosta. Jään jännityksellä odottelemaan mitä teille juhlitaan tällä viikolla. :)

Kivaa iltaa <3

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Kovin kaunista ja miten mukava syksy nyt onkaan, kun ei sada vaan on saanut nauttia auringosta. Jään jännityksellä odottelemaan mitä teille juhlitaan tällä viikolla. :)

Kivaa iltaa <3