Meidän kotona

Perjantain siivousurakan päätteksi intouduin ottamaan muutaman kuvan puhtaasta kodista. Meillä tuoksuu nyt ihanalle ja näyttää kivalta ja hommasin tietenkin kukkia urakan päätteksi. Voi kun meillä olisi aina näin siistiä!

Kesä on mennyt minimaalisella siivouksella ja sen kyllä huomaa. Nyt kyllä pitää jälleen ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa säänölliset perjantaisiivot, näin ollen koti pysyy edes jollain tavalla hallinnassa. Olen yrittänyt viikon varrella jo hieman jaksottaa siivousta tekemällä sitä paikka kerrallaan. Siivoaminen on kyllä minusta ihan kivaakin,  kun tavaat saavat taas paikkansa ja ne löytyvät.
Koirataloutena meillä saisi imuroida päivittäin jos haluaisi pitää juoksevat villakoirat kurissa. Suon kuitenkin itselleni ja perheelle sen että meilläkin on joskus sekaista ja kaaosta.

Hip huraa, nyt Tacojen pariin, aion palkita itseni ja perheen herkuttelemalla. Taidan vielä laittaa pataleivän taikinan nousemaan niin saadaan sitten illalla uunituoretta leipää. Ohjeen tähän herkulliseen pataleipään löydät täältä *KLIK*

Leppoisaa sunnuntaita!

Katja 


1 kommentti

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Oi, näyttääpä ihanalta! Teillä on kaunis koti ♥ Tuoreet kukat ovat aina ihana palkinto siivouksen jälkeen...ja hyvä ruoka :))