Mökkipiha syyskuosiin

Ihana perjantai-ilta mökillä, siivoilin pois kesäkukkia ja putsaten pensaan juuria. Pääsipä yhteen kuolevaan kukkapenkkiin myös uusi kataja lampun juurta koristamaan. Vielä voisi laittaa jotain laakakatajan tyyppistä reunoille. Mutta arvatkaas mitä amppelimansikka tekee, se kukkii ja siinä on raakileita, taidan säilöä sen sisälle että saadaan marjat talteen. Kyllä on maailmankirjat luonnossa sekaisin!

Sytyttelin jo hyvissä ajoin terassille ja pihaan kynttilöitä. Voitte vain arvata miten ihanaa oli, kun se hämärähetki sitten koitti.

Roudasin mökille pari rottinkituolia terassille jotka on ollut töissä varastoituna, en ole ihan varma jäävätkö siihen mutta katsotaan. Terassilla olisi tarvetta istuimille jolloin pöydän tuolit saisivat olla omilla paikoillaan. Lisäksi rakastan tuota rottingista sävyä! 

Tunnelmallista ja syksyistä viikonloppua! Me lähdetään nyt katsomaan mieheni siskon pikkuista tyttövauvaa ja nuskuttelemaan vauvan tuoksua, kuumetta se ei meillä enää aiheuta, mutta on ihanaa.

-Katja

6 kommenttia

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Voi miten ihanaa! Täältä bongasin tutut tuolit! :) Sopii hyvin terassillenne. Täälläkin sytyteltiin terassille lyhtyjä ja sisälläkin paloi tuikku poikineen! Ihanaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Eikös ookkin kivat, kaksi kotona kaksi töissä ja kaksi nyt mökillä:) kiitos samoin!

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Ai että, syyskuun tunnelmalliset illat mökillä <3 Ja ihanat rottinkituolit!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marika! Syksy on ihanaa aikaa ja vaikka sataisi voi aina tunnelmoida kynttilöiden avulla. Mökkielämä on ihan parasta❤️

Anonyymi kirjoitti...

Syksyiset hämärät illat kynttilöiden luodessa tunnelmaa on just sitä arjen parhautta ❤️ Mä tykkään ❤️ Rentoa sunnuntaita ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ihan juuri näin❤️ Kiitos samoin myös teille!