Tuunaus paljastus


Tuunailin hieman mökillä paikkoja Ellokselta tulleen paketin myötä.
Löysin verkkokaupasta ihanan valkoisen pussilakana setin tuplapeittoomme jossa reunaa kiertää merihenkinen raidoitus. Vaikka mökki ei ole merta nähnytkään, tuo raita istuu sinne mukavasti, Itse materiaali on ihanan sileää  puuvillapergaalia, tuntuma kankaassa on erittäin laadukas. Halusin kuitenkin pitää makkarin ilmeen vaaleana joten päädyin tuomaan väriä tummemmalla harmaalla lakanalla ja toisilla tyynyillä.

Koster pussilakanasetti

Koster pussilakana setti tuplapeitolle

Sohvalle tuotiin myös uutta ilmettä muutamalla uudella tyynyllä muuttaen hieman värimaailmaa. Nyt hieman rouheampaa kuin viimeksi. Tekstiä pitää kuitenkin olla sillä se villitys ei meiltä vielä ole poistunut. Sinisissä tyynyissä on muuten kivat nahkadetaljit koristeena. Harmaissa tyynyissä hieman romanttisempaa rusettia ja sitten sitä tekstiä. Kaikkia löytyi monella eri värivaihtoehdolla joten voitte uskoa valinta oli vaikea, olisin voinut ottaa ihan kaikkia malleja ja kaikkiä värejä, meillä kun tyynyjä vaan ei voi olla liikaa.
Kotiin hommasinkin sitten mustavalkoista palloa ja sahalaitaa koristetyynyihin. Postailen teille niistä hieman myöhemmin.

Olettekos muuten shoppaileet Elloksella? Tästä putiikista on tullut minulle ihan lempinettikauppa, sieltähän löytyy kotiin kaikkea kivaa, alelaarikin kannattaa katsastaa ja tehdä löytöjä. Ja mikä parasta: pikatoimistus, paketti perillä parissa päivässä!

Ellos tarjoaa nytkin hyviä tarjouksia ja shoppailemaan tääset helposti tästä 'KLIK'

Ja tässä teille tarjouskoodi:
Tarjous: 40% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta. 
kertakäyttöinen. Koodi: 325728
Voimassa: 27.9 asti
Tarjous: Kaikki Ellos Kids -valikoiman tuotteet -25%. Kertakäyttöinen
Koodi: 325412
Voimassa: 27.9 asti


Kivaa viikkoa, huomenna saadaan synttäriarvonta pystyyn! Ihana palkinto tulossa AmandaB:ltä❤️

5 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ellokselta tulee tilattua aika usein kaikkea kivaa kotiin, siellä usein aika hyvät alennukset ja ihania sisustusjuttuja pullollaan :) Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Ihana pussilakanasetti:) Mäkin haluun!
Hienoja kuvia!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ihanat! Ellos on tosiaan täynnä kaikkea ihanaa ja tuo pussilakanasetti on niin ihana että luultavasti tilaan myös kotiin saman! Kivaa viikonalkua!

Anu T - Arjen timantteja kirjoitti...

Kaunis tuo pussilakana! Samoin nuo tyynyt ovat tosi kivan näköisiä. Nahkasomisteet antavat viimeisen silauksen toiselle niistä. Kivaa viikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Anu!