Iltasatuja

Tänään putkahti Vepsäläisen kuvasto postiluukusta. Eipä tarvi kovin miettiä mitä iltasatuna lukee. Meillä on hakusessa keittiöpöydän ääreen tuolit, joista vielä vähän "vääntöä". Toki luotan miehen makuun, onhan hänellä koulutusta myös sisustusalalta ja yleensä on valinnoissa ollut oikeassa. Voih ja oih mitä ihanuuksia lehti onkaan pullollaan.  Nyt uppoudun lehden ihanuuksiin! 

Hyvää yötä❤️

2 kommenttia

Anu T - Arjen timantteja kirjoitti...

Tuota lukiessa ei kyllä taida saada unen päästä ihan äkkiä kiinni ;) Meillä myös ruokapöydän tuolit hakusessa ja isojen keskustelujen alla. Omat suosikit (tai tyyli ainakin) on jo selvillä, mutta tällä kertaa maku ei mene yksiin miehen kanssa. Tarvitaan siis lisää lämmittelyjä :) Mitä tuoleja olet miettinyt?

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Jep, aika "raskasta" luettavaa:-) Teillä on siis sama tilanne. Olin ajatellut tuosta alimman kuvan (missä on tuoleja), niin keskimmäisen rivin valkoisen tuolin tyylistä tuolia. Pöytä olisi sitten sellainen vanhan näköinen tammipöytä, ehkä jopa aika masiivinen. Jotain vanhaa ja jotain modernia. Saapas sitten nähdä mihin päädytään. Onneksi netti on pullollaan vaihtoehtoja....