Tervetuloa syyskuu!

Elokuun viimeistä viedään, ihanaa, syksy saapuu ja täällä niin jo odotetaan sitä. Tänään on vielä nautittu lämpimästä ja auringosta, kauempaa kantautuvan ukkosen jyrinän säestämänä.

Kesä oli kuitenkin aika kiva, vaikka alkukesä oli kylmä ja sateinen sain ainakin itse valtavasti tehtyä kaikenlaista, ehkä jopa enemmän kuin hellekesänä. Ilolla muistellaan talvella kaikkea mitä kesä toi tullessaan. Nyt sytytellään kynttilöitä ja etsitään sukat kätköistä.

Viikonlopustakin on selvitty ja vaikka kisoista ei mainetta eikä mammonaa herunut tällä kertaa, oli viikonloppu hyvän porukan kanssa aivan upea.
Olen jotenkin henkisesti tähdännyt tähän kesän viimeisen ison kisan jälkeiseen aikaan ja tänään onkin sitten kaikki ideat päässeet valloillen, huh huh! Mä niin haluaisin meille terassin, uuden ja ison, talon ja mökin maalauksetkin olisin halunnut vielä ennen talvea, ja se kasvihuone!!! Pitää varmaankin jotain siirtää ensikesään, vai pitääkö?

Huomasitteko että eilen taivas oli täynnnä pilvitaidetta joka tosin sitten muuttui ukkoskuuroksi, mutta kaunista oli. 

Ihanaa syksyn alkua ja huomenna alkavaa syyskuuta!

-Katja6 kommenttia

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Sulje kesän muistot sydämeen!
Tervetuloa syyskuun tunnelmaiset illat!
Kauniit kuvat kollaasina!
Lempeitä kesätuulia vielä täältä Mantelilaaksosta!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Susanna! Nautitaan syksystä ja tunnelmallisista illoista!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia ja mukavia hetkiä niistä löytyy <3 Syksy alkanut joten takkatuli, villasukat ja kynttilät kehiin :) Mukavaa syyskuuta <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin myös teille:)

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Kiva kuvakollaasi!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marita!