Matkalaukku ja passi

Olisipa jo keskiviikko...

Silloin nämä vanhemmat nostavat kytkintä ja suuntaavat kohti Kreikkaa ja Rodoksen lämpöä. Nuoret jäävät koiravahdiksi pitämään kotia ja firmaa pystyssä ❤️.

Tosi kiireisen ja stressaavan kevään jälkeen matka tuntuu nyt hyvältä ajatukselta pieneen breikkiin arjen hulinasta, vaikka ensin olinkin sitä mieltä, että loma on yliarvostettua. Yli kaiken odotan matkalta aurinkoa, kiireetöntä yhdessä oloa ja allinclusivea. Täytyy kyllä myöntää, että välillä on oikeasti hyvä ottaa etäisyyttä työasioihin jotta niitä jaksaa jälleen hoitaa. Ja siinä etäisyyden ottamisessa olen niin huono, joku ehkä kutsuisi minua kontrollifriikiksi?!

Lomakynnet on nyt huollettu, ihana työkaverini on luvannut huomenna hoitaa ripset kuntoon, tytär joka opiskelee kosmetologiksi äidin jalan jäljillä, tekee huomenna minulle vielä jalkahoidon, pitäähän varpaatkin olla lomakuosissa. Sitten vielä pari päivää töitä aamusta iltaan, että malttaa lomailla.

Nyt kaikki Rodoksen kävijät vinkatkaa saarelta kohteita missä kannattaa ehdottomasti käydä.10 kommenttia

Aikku kirjoitti...

Hyvää matkaa!Ja kyllä sinne Kreikkaan on aina ihana mennä.Minä suuntaan lomalla tuonne rapakon toiselle puolelle.Lomaa odotellessa!

Katja S. kirjoitti...

Kiitos, matkustaminen on ihanaa vaikka lähellekin. Kun irtautuu kotiympyröistä!

Kaisa kirjoitti...

Oikein mukavaa lomaa teille, nauttikaa!

Katja S. kirjoitti...

Kiitos, varmasti nautimme!

Marja Leena kirjoitti...

Hyvää ja virkistävää lomaa. Taitaa osua oikein hyvään kohtaan tätä kevätsäätä ajatellen, ensiviikolle luvattiin räntää. Me nyt uhmataan sitä kylmyyttä ja laitettiin perunat maahan, tosin harsot tulee päälle.:)

Katja S. kirjoitti...

Kiitos. Tekis kans niin paljon mieli laittaa jo kasvihuoneeseen kaikkea kasvamaan mutta ehkä tuodaan kesä tullessamme Suomeen ☀️

Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA kirjoitti...

Oijjoi! Ihanaa matkaa teille! Kuulostaa niin ihanalta! <3

Katja S. kirjoitti...

Kiitos Marika!

Maiccu / Mansikoita ja vaahtokarkkeja kirjoitti...

Ihana lomasää luvassa, nauttikaa:)

Katja S. kirjoitti...

Kiitos ❤️