Ihana Lindos

Lindoksen kylä rodos


Rodos lindos

Saarikierros autollaSunnuntai vietettiin saarikierroksen merkeissä. Otimme hotellilta auton vuokralle. Ovella odotti ihana avobeetle mutta siitä emme raaskinneet maksaa triplahintaa vaan tyydyimme taloudelliseen ja ketterään pikku Poloon.

Suuntasimme kohti Lindosta. Tuo Lindoksen viehättävä pieni valkoinen kylä saaren toisella laidalla oli täynnä pieniä putiikkeja, asuntoja ja ravintoloita.  
Antiikin aikainen Akropolis, eli linnavuori koreili huipulla jonka juureen valkoinen pieni kyläyhteisö oli muodostunut! Vuorelle olisi voinut kivuta ihailemaan maisemia, mutta me tyydyimme tutkailemaan Lindoksen pikkukujia sillä lämpötila huiteli yli 30 asteessa.

Lindoksen jälkeen sitten suuntana kohde, jota itse odotin eniten eli Kalithea springs. Sieltä on niin paljon kuvia...
Joten odotelkaas hetki!

Autoilu saarella oli helppoa, liikenne sujuvaa ja Google mapsin ladattava kartta vei meidät juuri sinne minne halusimmekin. Ehdoton lomakaveri!

Kreikka on kyllä yksi suosikkilomakohde minulle, nyt kolmas kreikan saarista katsottuna, ja edelleen palaisin milloin vain!
2 kommenttia

Maiccu / Mansikoita ja vaahtokarkkeja kirjoitti...

Upeat maisemat, kyllä lomakärpänen tais nyt puraista :)

Katja S. kirjoitti...

Aivan ihana paikka, voin suositella, lasten kera tai ilman. Ja kelitkin on olleet kohdillaan. Huomiselle pisara vettä mutta se onkin lähtöpäivä!