Kasvihuoneella

Vihdoinkin sadepäivä... oikeasti, se tekee niin hyvää puutarhalle. Omenapuut ja päärynäpuu alkavat olla täydessä kukassa. Varsinkin tuo vanha omenapuu puutarhan keskellä on upea näky, kun se kukkii... vanhan tontin hyviä puolia isot puut.

Kasvihuoneeseen hankittuihin sementtisaaveihin on istutettu erilaisia tomaatteja. Saavien eteen mies rakensi reunuksen valmiista reuna-aitarullasta, näin saatiin muovisaavit piiloon. 

Nyt vain odotellaan satoa. Chilit ja amppelikurkku kukkivat jo ja salaatit alkavat nousemaan kasvualtaissa. 

Kuten jo aiemmin esittelin KLIK niin kasvihuoneessa kasvaa myös haastavampaakin sillä siellä on viikunaa ja kiiwiä. Voi miten olisi ihana jos niistä saisi satoa.

Minulta usein kysytään tuosta kasvihuoneen rakentamisesta niin olenkin koonnut alle linkkejä rakennusvaiheesta. Tärkeinpänä pidän kuitenkin jos aiot kasvihuoneen rakentaa että suunnittele huolella, mittaa kaksi kertaa ja sahaa kerran niin hyvä tulee!

POHJATYÖT *KLIK

4 kommenttia

Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA kirjoitti...

Ihana vihreys siellä kasvihuoneessa jo! <3 Mulla on ollut niin järkyttävän hektinen kevät, etten ole ehtinyt laittaa oikein mitään vielä. Multasäkitkin on vielä kaupassa :P Pitää siis ostaa valmiita taimia, jos meinaa jotain satoa syksyllä saada.

Ihana kasvihuone teillä kyllä! Superkaunis!

Ruut kirjoitti...

Todella kaunis kasvihuone! Omalla äidilläni on myös sellainen ja en voi kun seurailla, kuinka hän siellä jaksaa joka hetki hääriä :)

Kaisa kirjoitti...

Ihana kasvihuone. Sade teki kyllä hyvää puutarhalle ja luonnolle!

Katja S. kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Toivottavasti vain peruuntuu yöpakkaset mitä luvattu... kääk!
Tää kasvihuone on kyllä ihana, tykkään itsekin ja vielä kun onnistun saamaan sieltä satoa, on kaikki täydellistä!