Puutarhan satoa

Mikä ihana loppukesän helle on hellinyt tänään, 23 astetta näytti iltapäivästä vielä mittari joten puutarhassa päivä sitten tuli vietettyä melkein kokonaan.  Loput sipulit nostin viimein maasta ja tomaatitkin alkavat pikkuhiljaa kypsymään nyt kun pääsivät kasvihuoneeseen. Satoa on siis tiedossa.  

Sain viimein myös maalailtua loput listat kasvihuoneen ikkunan pielistä joten nyt saan sulkea maalipurkin tältä kesää. Illalla vielä pikainen piipahdus kirjastossa ja mukaan lähti mitäpä muutakaan kuin kasvihuonekirjoja, ideoita mitä sinne ensi keväänä laitetaan kasvamaan.


sipulit omasta maasta
 Tekisi niin mieli vielä laittaa kaikkea kasvihuoneeseen kasvamaan, mutta nyt pitää malttaa odottaa kevääseen. Tosin valkosipulit ajattelin istuttaa vielä syksyllä.
Syksyn iloksi ostin kuitenkin krysanteemin kasvihuoneen edustalle sekä pari lyhtyä kynttilöille pimeneviä syksyn iltoja ajatellen.

Mitenkäs teillä on satoa tullut ja mitä syksyllä oikeasti kannattaisi istuttaa? 

Viimeiset maalaukset kasvihuoneella

tomaatin kasvatus kasvihuoneessa

Laventeli kukkii kauniisti2 kommenttia

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Ihana kasvihuone! <3
Minä siirsin viime vuonna kesäkukiksi ostetut muratit kasvihuoneeseen ja ne elivätkin siellä jouluun saakka kauniina :) (olisi tietty pitänyt pelastaa ne sisälle talvehtimaan, mutta joskus näin...) Lyhtyjä ja havunoksia ajattelin tänä syksynä laitella sinne iltoja ilostuttamaan :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Meillä muratti on talvehtinut tunkiolla havujen alla. Jos on märkä talvi ei ole selvinnyt mutta useimmiten on noussut keväällä. Testaa jos menisi siellä. Havut ja lyhdyt onkin ihania!