Kasvihuoneessa

On muuten sadellut aina välillä kuten kuva kertoo, mutta ei ole meidän kasvihuoneen rakentamista estänyt. Kasvihuone on nyt viimein saanut katon päälleen ja on päästy ikkunoita asentamaan. En tiedä uskaltaako nyt ääneen sanoa, mutta homma on edennyt todella kivuttomasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja näinhän tuntuu olevan. Ikkunoitten paikat oli mitattu melkein millintarkasti joten ne sopivat koloihinsa täydellisesti.
Päätypaneelitkin on nyt sahattu ja odottavat paikoilleen napputtelijaa ja maalaria. Hyvä vinkki muuten itse rakentajalle mittaa kaksi kertaa sahaa kerran! Näin sahatavaran menekki on pienempää!

Talon rännit

Tee itse kasvihuone

Katto on tehty ihan perinteisestä valokatteesta. Harkinnassa oli kennomuovi sekä ihan ikkunakin. Päädyimme tähän siksi että perkolaan katto on samaa materiaalia. Kestävyys siinä on ollut hieman heikko, mutta josko tuo katon kaltevuus kasvihuoneessa auttaisi asiaan.

Osa pokista pitää vielä maalailla mutta ovat kyllä kunnon puuta ja hyvässä kunnossa. 

Mukavaa lauantaita sinulle ja pst... meidät vietiin eilen yllätysmatkalle Turun saaristoon moottoriveneellä. Mahtavaa, saatte huomenna siitä kattavan kuvakoosten!


3 kommenttia

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Kasvihuone näyttää hyvältä!
Ihania elokuun hetkiä sinne!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Siitä tulee hieno!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos susanna ja Hannele! Lämmintä elokuuta teille!