Merellä

Olimme saaneet kutsun ystävien luokse terassi-illalliselle Hirvensaloon,
mutta meitä odottikin ruoan lisäksi matka merelle.
Tämä oli minulle ensimmäinen kerta merellä, saaristossa moottoriveneellä ja voin kertoa, että merellä on upeaa! Airiston tyrskyt paukuttivat aika rajusti venettä ja me matkustajat pompimme kuin trampoliinilla hetken matkaa. Luotto kipparin kuitenkin täydet 100!

Vene ankkuroitiin Naantalin vierasvenesatamaan ja piipahdimme terassilla oluella. Vierasvenesataman terassit olivat aivan täynnä ihmisiä ja muutama julkkiskin paikannettiin joukosta. Auringon alkaessa laskemaan lähdimme takaisin kohti Hirvensaloa hieman eri reittiä kuin tullessa  jonka varrella saimme ihailla toinen toistaan hienompia meren ranta taloja. 

Haaveissa on ollut että vielä pääsisimme käymään saaristossa vaikka ihan autolla, mutta kyllä tämä merireitti mneellä oli mahtava kokemus. Suunnittelimme hieman jo ensi kesää, jos tekisimme samalla sakilla matkan ahvenanmaalle, kuulostaa aika hyvälle eikös?

veneily

meri

naantalin vanha kaupuki

kirkko mereltä

naantali


1 kommentti

Pirkko kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvakertomuksesta. Merikärpänen voi puraista ihmeellisissä paikoissa, jopa elämysristeilyllä Helsingistä lähisaaristoon. Meri on upea elementti, jossa mieli lepää heti kun astuu laiturilta veneeseen. Hienoja meriseikkailuja sinulle jatkossakin!
https://www.helsinkicruisingcharters.fi/