Sisustusinspiraatio ja alennuskoodi

Sisustusinspiraatio on ollut tässäkin taloudessa hakusessa näin kesän jäljiltä. Ajatuksissa on ollut Konmarin mukainen kaappien tyhjennys sillä sinne onkin yhtä sun toista tavaraa jäänyt jotka eivät varmasti koskaan tule enää minkäänlaiseen käyttöön. Helpotusta sisustusahdinkoon toi kuitenkin Elloksen verkkokauppa josta löysin ihania juttuja. Heitän siis osan pois jotta voin hankkia uutta kivaa tilalle. Ei ihan kirjan oppien mukaista, mutta minä tykkään! 
Nyt jatkan uppoutumista verkkokaupan ihanuuksiin, saapas nähdä mitä sieltä muuttaa meille!
Alennuskoodi

Enjoy the little things rasiaan saisin näppärästi heitettyä pikkukolikot joita säästän ja mökille peura sarvineen olisi ihan paikallaan sillä vesilahdella niitä on ihan livenäkin. Lisäksi olen ihan hulluna tuoksukynttilöihin, niitä ei voi olla liikaa.

Tässä vielä sinulle alennuskoodi joten ei muuta kuin shoppailemaan Ellokselle:

Koodilla 345416 20% alennus tilauksessa
20% alennus * tilauksessa!
* ehdot
Uusista tilauksista: vaatteet, jalkineet, asusteet, kodin tekstiilit, sisävalaistus, tapetit ja matot. Voimassa 29.8.2016 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa jo alennettuihin tuotteisiin, Tarjous ei koske Odd Molly, Odd Molly Home ja UGG. Ellos pidättää oikeuden muutoksiin. Kuvat lainattu Elloksen sivuilta.

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kävin Elloksen sivuilla taas pyörähtämässä ja mieleni teki sisustusjuttuja ostaa mutta päädyinkin vaatteiden ostoon 😊

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Sekin on vaarana kun siellä piipahtaa!