Syksy on saapunut sisään.


Syksy on saapunut sisään marjojen ja oksien muodossa. Rakastan pihlajanmarjoja, niiden täyteläistä väriä. Väkersin iltapuhteina keittiön pöydälle asetelman pihlajanmarjoista ja erilaisten pensaiden lehdistä. Pihlajanmarjoistahan voisi tehdä hilloakin, olisikohan se hyvää talven kylmillä?

Muistan, että lasten pappa, "Ruoveden pappa" teki joskus aikoinaan pihlajanmarjahilloa tai yhdisti siihen marja-aroniaa, limekin voisi toimia mukana. Saattaisi olla melkoinen vitamiinipommi. 
Haluaisin aina kokeilla kaikkea uutta ja kivaa, mutta olen siinä ehkä hieman arka, jos sitten se ei olekaan hyvää tai jää homehtumaan kaappiin... Pöh, nyt kyllä pitäisi vain rohkeasti kokeilla, tiedä mitä herkkuja löytyisi. 


Värikästä perjantaita ja aurinkoa päivääsi!10 kommenttia

Kuvakehrääjä kirjoitti...

Onpas kaunis asetelma. Pitäisi itsekin laittaa kotiin jotakin tuollaista.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Luonnosta löytää nyt kaikkea kivaa asetelmiin. Ehkä vuoden paras hetki!

Ruut kirjoitti...

Todella kaunis asetelma. Itse laitoin pihlajanmarjoja vain tuonne ulos pöydälle, mutta ehkäpä uskaltaudun myös tuomaan niitä sisälle :) Ne on nimittäin just nyt tosi kauniita ja niitä on paljon!!!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, pihlajanmarjat on ihan älyttömän kauniita. Ja nyt niitä kannattaa laittaa. Terassillakin ne ovat ihania!

Taina K kirjoitti...

Kaunis asetelma! Juuri mietin tänään ajellessa, että en ole kotiin vielä pihlajanmarjoja tuonutkaan. Töissä mulla oli peräti pari viikkoa pihlajanoksat työpöydällä. Tykkäsin kovin.:)

Jos voisit lisätä linkin Mansikkatilan maille, niin olisin erittäin iloinen.<3 Ihan mahtavaa, kun olet mukana Kukkailottelussa!:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ihan oksinakin ovat todella kauniita. Syksy on niin valtavan väririkasta aikaa, vuoden parhaita hetkiä!

Lisäsin linkin <3

riitta k kirjoitti...

Hurjan kaunista teillä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Riitta <3

Heidi kirjoitti...

Onpa kaunis asetelma! Yritin myös eilen löytää lenkin varrelta pihlajaa, mutta ei tullut yhtään vastaan. Tai tuli, mutta en kehdannut kenenkään puutarhasta mennä taittamaan oksaa. :D

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, meillä päin on ollut kovin vähän pihlajanmarjoja vaikka monet sanoo että niitä on nyt paljon. Pihoista ei kehtaa noukkia😄