Pientä pintaremonttia

 Extempore ilta mökillä ja niin vain ulkorakennus muuttikin väriä. No, melkein kokonaan, sillä takana oleva "elintasosiipi" ajateltiin radikaalisti maalata mustaksi jotta se hieman häviäisi maastoon. 
Mitäs olet siitä mieltä? Pientä pintaremonttia on siis jälleen tehty ja pikkuhiljaa mökin maalausurakka alkaa valmistumaan.  Mustan värin valitsin kuten muutkin maalit Teknoksen Eco Nordican matta maaleista. Olen aivan ihastunut tähän matta maaliin ja sen maalaamisen helppouteen. Nyt on muuten ihan parhaat kelit maalailla, ei ole liian kuuma vaan juuri sopivan lämmintä jotta homma luistaa mukavasti.

Ovien edessä olevat terassilaudat öljytään vielä mustalla, samoin katto maalataan mustalla, mutta katon maalaus jää kuitenkin ensi kesän hommiksi. Huomasin vasta kuvista, että silmiin pistää kovin ulkohuussin vihreä verho joten hainkin tänään virkkauslankaa ja ajattelin virkata ikkunaan valkoisen verhon. Saas nähdä minä vuonna verho on valmis. Tällainen pieni pintaremontti lähtee muuten helposti rönsyilemään, ensin verho sitten pian jo koko ulkohuussin sisustus, vaikka se ei käytössä olekaan...

Parkkipaikka sai myös kahdelle autolle lisätilan, sillä pieni ulkovaja kuljetettiin  muualle jatkokäyttöön ja kuoppaan tilattiin 15 tonnia kivituhkaa. Tämä pihan laajennus tuli tosiaan tarpeeseen, nyt pihassa voi vaikka pelailla mutta ennen kaikkea mahtuu myös muiden autot paremmin.
Tästä linkistä 'KLIK* pääset kurkistamaan kolme vuotta taaksepäin syksyisiä kuvia 
joissa kaikki on vielä remontoimatta. 
Piha ja ulkorakennukset ovat juuri siinä kunnossa kuin me mökin hankinta hetkellä olivat.
 Huomaakohan muutosta?

ulko wc:n ovi

pihan laajennus

kesämökki vesilahti
8 kommenttia

Aikku kirjoitti...

Siitä tuli hyvä!Sävy on nätti.Minun piti maalata meidän autokatos,mutta en jaksanut maalata muutkuin kaiteet ja alakaton katoksesta.

Aikku kirjoitti...

Siitä tuli hyvä!Sävy on nätti.Minun piti maalata meidän autokatos,mutta en jaksanut maalata muutkuin kaiteet ja alakaton katoksesta.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Itsekin tykätään. Sävy on sama kuin mökissä joten nyt nekin istuu yksiin. Samat hommat olisi kotona edessä mutta voi olla että jää ensi kesään.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Tulipa kiva ja nuo ikkunatkin on niin nätit. Kivaa viikonloppua Katja ja kiitos lämpimistä kommenteista blogiini. <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja samoin sinulle Tiia❤️

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Voi siellä ollaan reippailtu oikein huolella! Lopputulos on tyylikäs! <3 Maali tekee kyllä ihmeitä, meilläkin oikein tuntuu että uuden maalin myötä koko vanha tönö nosti nurkkiaan! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Maalaamalla saa kyllä kivan faceliftin rakennuksiin. Kotonakin ajattelin että seinät on ulkoa huonossa kunnossa mutta kun vedin koemaalit niin näytti jo ihan uudelta, no ainakin paremmalta😃 Kaikenlisäksi maalaaminen on kivaa!

Nimetön kirjoitti...

Mekin meidän teräshalli tyyppistä vajaa maalailtiin viime syksynä. Kyllä uusi maali vaan piristi pihankin ilmettä. Tuo on kyllä totta, että pieni pintaremontti lähtee helposti käsistä. Käynyt jo kerran itselle, piti vain yksi pöytä maalata.