Tänään olen kunnostautunut keittiössä ja vähän leiponut.
Suklaakakkua, jonka ohjeessa oli yllättäen käytetty piimää ja suolaisina herkkuina kanttarelli-suppilovahverokierteitä.
Ystävältä saadun suklaakuivakakun ohje joutui heti testiin. Alkuun kuulosti hieman epäilyttävältä käyttää suklaakakkuun piimää, mutta päätin kokeilla, enkä muute ole koskaan maistanut niin hyvää ja helppotekoistansuklaakuivakakkua. Piimä teki kakusta ihanan pehmeän ja täyteläisen makuisen. Tämä resepti jää varmaan talteen! Ensikerralla teen ehkä kakun päälle vielä suklaahunnun.
Nyt kaffittelemaan!
Aurinkoista lauantaita, meillä mittari näyttää varjossa 25 astetta <3 Parhautta!
4 kommenttia
OI, oi! Mitä herkkuja!:D Minä en ole piimän ystävä, mutta muistan joskus tehneeni kuivakakkua, johon tuli piimää. Se todellakin teki siitä erittäin hyvää. Nykyään, kun tuo rahka on mun lempijuttuni, niin voisi varmaan sitä piimän sijaan. Mä en oikein kestä edes piimän hajua.;D
Nautiskellaan näistä kesäpäivistä!<3
Sama homma että en kyllä juo piimää enkä pidä edes hajusta mutta leivonnassa toimii:) rahkaa voi muuten kokeilla myös tuohon, hyvä idea! Todellakin nyt nautitaan ja kerätään d vitamiinit talteen:)
Ihanat herkut ❤️ Kummasti rupesi tekemään mieli suklaakakkua :) Aurinkoista sunnuntai päivää ❤️
Kiitos samoin❤️
Lähetä kommentti