Viikonlopun tunnelmaa

Eilen jälleen ihana perjantai, vapaapäivä ja vihdoin aikaa tyhjätä järkkäriin unohtuneet kuvat. Arvatkaas oliko niitä siellä? Kun kuvailee kännykällä ja järkkärillä niin unohdan aina sitten tyhjätä kameran.

Ihana viikonloppu muuten tiedossa. Tänään saatetiin töissä morsian kauniina vihille ja piakkoin tästä suuntaamme ystäväpariskunnan luokse ylöjärvelle. Siellä meitä odottaa hyvä ruoka, lämmin palju ja tietenkin ihana ilta. Pääsen myös katsastamaan heidän ihanan pihan mikä muuten oli juuri kuvattu johonkin lehteen, kun palaan olen perillä mitä, missä ja milloin. Mutta sen voin kertoa että puutarha on todella upea. Ehkäpä pääsette sitä vilkaisemaan jo hieman ennakkoon.

punajuuri
Eilen muuten otettin vähän varaslähtöä herkutteluun ja tehtiin iltapalaksi paahdettuja punajuuria vuohenjuustolla, herkkua! Oon ihan hulluna vuohenjuustoon, toisille pelkkä vuohenjuuston hajukin on jo järkytys, mutta ei meillä!


Yllä olevat kuvat ovat muuten Naantalin minireissulta mitkä löytyivät järkkäristä.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja hei kiitos, rakkaat lukijat,  blogini lukijamäärät ovat kasvaneet aivan roimasti. Meinasin pyrtölleni lentää kun katselin niitä, huh huh!

Katja


Ei kommentteja