KasvihuonehaaveitaKuva netistä *klik*
Kuva: netistä *klik*
 Päivä päivältä huomaan haaveilevani omasta kasvihuoneesta. Olen jopa mallaillut mittoja jo nykyisen kasvimaan päälle ja tutkinut ikkunamarkkinoita. Toivoisin sen olevat nettikuvien tyylinen, vanhoista ikkunoista tehty, kunnon korkuinen viherhuone.  Haaveilen kasvattavani tomaatteja, kurkkuja, yrttejä, kukkia.... Kaikkea ihanaa!

Voisiko olla hienompaa, että voisi omasta maasta saada koko kesän tuoreita kasviksia?

 Ensi kesää varten olenkin jo haalinut lavakauluksia ulkoistutuksia varten jotka olen suunnitellut laittavani kasvihuoneen viereen.
Talveksi laittaisin sinne ihanat valot jotta kuurankukat näkyisivät ikkunoista, hullun haaveita???.... no sen verran pöhkö olen aina ollut että ennen pitkää haaveeni tuppaavat toteutua.

Nyt onkin aika vinkata minulle:
Onko sinulla kokemusta tämän tekemisestä, vinkkejä tai varoituksen sana? 
Mitä kaikkea ihanaa te kasvatatte kasvihuoneissa? 

minnamaria: Kasvihuone vanhoista ikkunoista
Kuva netistä *klik*

Kuva netistä *klik*


Kuva netistä *klik*      

3 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kasvihuoneita :) Minulla ei ole kasvihuonetta mutta ehkä joskus....kasvattaisin mielelläni tomaatteja, paprikoita, yrttejä :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja tuo talvikuva oli jotenkin kaikkein ihanin. Kuules kohtahan tässä käy niin, että täälläkin alan himoitsemaan kasvihuonetta. <3

Upeaa päivää <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Minusta nää oli netin kauneimmat ikkunakasvihuoneet ja sykähdytti tuo talvikuva myös! Pikkuhiljaa tämä himo minullakin on kasvanut ja nyt vallannut mielen täysin! Aurinkoista päivää molemmille!