Kesäloman loppu

Voihan hellekelit kun nyt on lämmintä. Aivan mahtavaa, että kesä sittenkin saapui. Vaikka huomenna alkaa työt ja arki ei todellakaan haittaa, lämpimistä illoista ja lämmöstä nautitaan silti.

lifestyle

loviisan aitta

Loviisan aitasta matkaan tarttuneet lautasliinat, maljakko ja jauhokauha. Olen niin pitkään himoinnut noita lautasliinoja. Tekstiin hullantuneena tämä oli nappiostos.  Valkoinen maljakko oli täysi heräteostos joka odotteli minua -50% hyllyssä.
Ajatuksena  oli että vielä syksyllä piipahdan aitassa uudelleen. On se vaan ihana paikka!


Eilen käytiin ajamassa Toijalassa jokamiesluokan kisat. Viimein vähän aurinkoa myös kisarintamalla sillä olin naisten luokan 2. Mukaan kotiin matkasi komea pokaali ja lahjakortti. Tekee hyvää omalle kilpailuitsetunnolle ja koko perheelle, kun vähän menestyy, varsinkin kun alkukausi on ollut lähes tulokseton! Isännän kilpailu päättyikin sitten ikävästi peräänajoa seuranneeseen konerikkoon. Tämä on lajin henki, mutta ah niin koukuttavaa!

Meidän tiimi: Minä autolla nro 16 ja Anni autolla nro 38

Nyt ulos kuopsuttemaan pihaa ja nauttimaan auringosta. Vadelmapensaat näyttäisi myös olevan täynnä satoa, joten vitamiinit talteen talvea varten!

Nautinnollista ja lämmintä sunnuntaita!

-Katja

5 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Tuonne Loviisan aittaan pitäsi joskus vielä päästä käymään:)
Kauniit lautasliinat!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ehdottomasti, on aivan ihana paikka <3

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Komppaan Minnaa, minäkin haluan sinne sisustusostoksille. :) Aivan ihania juttuja. .)

Nainen Talossa kirjoitti...

Olipa hauska nähdä kuvia jokkiskisoista. Muistuu mieleeni lapsuuteni monet viikonloput noissa ympyröissä :).

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kisaaminen on hyvää vastapainoa työlle, ei paljon työasiat pyöri mielessä. Ei muuta kun tuutte joskus katsastaan miltä kisat tänä päivänä näyttää. Paljon on muuttunut!