Mansikkapaikkaan ja sen varrelta

Mansikan täyteistä päivää on tänään vietetty neljän polven naisvoimin. Aamusta auton nokka kohti Hämeenkyröä ja Yrjölän maatilaa. Matkalla piipahdettiin kasvislounaalla Frantsilan kehäkukassa. Ihana paikka ja kuvat kertonevat lopun!


Kehäkukassa oli sisällä mehiläisakvaario. Mehiläisillä oli vapaa pääsy luontoon mutta pesä oli niin että sitä ja mehiläisten työskentelyä saattoi seurata lasin läpi. Mielenkiintoista ja koukuttavaa katseltavaa!


Yrjölän tilalla maisemat ovat hulppeat. Juuri siksi sinne kannattaa kauempaakin ajella. Lisäksi tilalta saa hilloja, perunoita, porkkanoita, sipuleita ja paljon paljon muuta. Mutta ehdoton suosikkini oli mansikkapehmis jonka tekoa tilan emäntä on kuulemma käynyt oppimassa Italiassa. Täydellistä!
Mansikkapaikalla törmäsin vanhoihin tuttuihin. Varmasti kymmenen vuotta kun on viimeksi nähty, oli aivan mahtava nähdä ja juttua varmasti olisi riittänyt vaikka pikkutunneille saakka!

Kaiken kaikkiaan ihana päivä ja nyt mökille saunaan! Huomenna siellä tiedossa vähän maalihommia ja aitan sisustusta tekstiileillä. 

Mukavaa viikonloppua!

Katja
1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää käymisen arvoiselta paikalta ehdottomasti :) Mukavaa viikonloppua :)