Kattoremonttia

Tästä se muutos lähtee, eilen on tehopesty kattoa ja rännit siinä samalla, illalla vielä pohjamaali kattoon. Katto oli hyvässä kunnossa eikä ruostetta löytynyt mistään joten pohjatyöt ja maalaus käyvät kuulemma helposti. Yksi kuusi oli kaadettava pihasta että saatiin nostin takapihalle, mutta sekin oli hyvästä sillä pihaan saatiin kivasti valoa.
Helppoa kun heinän teko sanoisi joku! Ainakin minulle kun täältä maan tasalta huutelee.rintamamiestalo

Katto pohjamaalattunaIhan ongelmitta ei tämä päivä mennyt sillä juuri maalattu katto sai päällensä sadekuuron ja musta maalivesi valui pitkin pihaa, täällä sitä nyt odotellaan sateen loppumista että pääsee maalaamaan katon uudelleen.

Mitäs mieltä, onko mustat ikkunapuut hyvät vai maalataanko punaruskeat takaisin vai kenties jokin muu väri?

Katja

9 kommenttia

Taina K kirjoitti...

Juu, ei punaista! Tumma näyttää ryhdikkäälle ja sopii kattoon. Toisaalta jos tumma vierastuttaa, niin valkoinenhan taas sulautuisi ikkunan pokiin...:)
Toivotaan poutasäätä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Itse tykkään tuosta mustasta mutta mies jo epäili sitten kuitenkin mustaa. Ajattelin ihan samoin että mustan katon kanssa toimii.

Titti kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani.
Tulin vastavierailulle, -ihana blogi sinulla!
Jään lukijaksi ja tulen paremmalla ajalla uudelleen!
Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi ihana, kiitos! Tervetuloa!

https://kodinplaza.fi/ kirjoitti...

Kiitos paljon vinkeistä katon maalaukseen liittyen. Helpottaa huomattavasti omaa suunnittelua ja saa tarvittavia näkökulmia (toivottavasti) tulevan kesän urakkaan.

Maija kirjoitti...

Tuohan on ollut hyvä, että katto ei ole ollut ruosteessa ja siten hyvässä kunnossa. Varmaan tuollaisella tehopuhdistuksella ja maalilla saa aivan uuden näköisen ilman kattoremonttia. Meilläkin on juuri tulossa meidän talolle jokin kattotyömies selvittämään, onko meillä remontti ajankohtainen vai onko katto vielä hyvässä kunnossa.

Tuula kirjoitti...

Meilläkin on kattoremontti lähivuosina edessä. Kiva, että teidän katto oli hyvässä kunnossa eikä ruostettakaan ollut. Meillä on jonkun verran ruostevaurioita, jotka joudumme ensin korjaamaan. Tuliko teille sähkösinkitys tuohon peltiin?

Tiia kirjoitti...

Voi ei nuo sadekuurot kesken maalausurakan on kyllä ärsyttäviä! Meilläkin on kattorempntti edessä täällä Kempeleellä, mutta jätämme nyt suosiolla homman ensi kesään. Mielestäni mustat ikkunapuut sopisivat parhaiten, se tuntuu olevan nyt todella trendiväri ja sopii kyllä kivasti tuollaisiin pieniin yksityiskohtiin.

Annika kirjoitti...

Ikävä juttu, että tuo vesisade sattui juuri tuolle päivälle. Toivottavasti saitte hyvin maalattua sen kuitenkin myöhemmin. Meilläkin kattotyöt pitäisi tehdä, ja meidän pitäisikin kustannusarvio saada sille. Kyseessä on melko suuri omakotitalo, joten myös sitä katon pinta-alaa riittää.