Terassin uusi elämä

Voi mikä ihana aurinkoinen päivä eilen olikaan!
Kiiruhdin heti aamusta maalikauppaan hakemaan terassiöljyä, krapsuttimia (teräsharja) ja suteja. Paljun ympärillä on hieman puuterassia mikä on täydessä paahteessa koko päivän ja voi kun se muuttui pelkällä öljyllä. Tässä muutama kuva meidän ulkosaunalta ja paljulta.


terassiöljyEdellisessä postauksessa uhosin, että talon ikkunoiden punaruskeat listat maalattaisiin valkoisiksi, no minäpä käänsin kelkkani, miehen suosituksella ja vedinkin ne mustaksi. Musta maali peitti hienosti kahdella kerralla punaruskean allensa mutta voitte kuvitella että ei ole helppoa saada mustalla suoraa rajaa, jokainen mutka näkyy takuu varmasti. Tunnustan olevani sen verran perfektionisti, että haluaisin kaiken olen viivasuorassa ja täysin oppikirjamaisesti, kun jotain teen. Nyt siitä oli joustettava.

Tänään kattomaalari aloittelee hommia pesemällä katon joten muutaman päivän sisään nähdään sitten miltä meidän uusi kattoväri näyttää. Innolla odotan jo!

Katja

6 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Maalaushommia on kiva tehdä ja alussa kaikki menee hienosti, mutta itse huomaan väsyessäni alkavan hosua ja sitten tulee virheitä ja niitä on rasittava korjata:)
Kiva nähdä sitten teidän lopputulos!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Hieman samaa vikaa:) teen maalaukset nyt niin pienissä erissä ettei rasita että jaksaa tehdä kunnolla. Eilen etsein jopa vesivärisivellintä että saisin tarkemmin, en löytänyt! Talon maalaus toteutetaan samoin ens kesänä että seinä kerrallaan niin ei ahdista liian suuri keskeneräisyys:)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Aivan mahtava tuo teidän palju ja juuri noin mekin sen terassille haluaisimme. Tyylikäs näky. <3 Muistakaa nyt myös kylpeä siellä. :)

Kivaa loppuviikkoa <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Tiia, muina kesinä on kyllä lilluttu mutta nyt kun on mökki on kylpeminen jäänyt minimiin. Talvella aika työläs lämmitettävä mutta ehdottomasti vaivan väärti. On se niin ihana!

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Voi, tuollainen palju olisi niin ihana ♥ Pitäisi vaan ensin saada se terassi, huoh.... Ehkäpä jo ensi kesänä päästäisiin niitä tekemään. Tänä kesänä ei vaan yksinkertaisesti ole varaa tehdä mitään suurempia juttuja. Nyt keskitytään vaan purkuhommiin :) Kaunista on tuolla teidän pihasaunallakin. Tykkään ♥

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Krisse, nyt ehkä rupeaa näkymään se että on asunut tässä jo 15 vuotta kun on ehtinyt kaikenlaista laittamaan. Tänäpäivänä kaikki rempan teko on tosi kallista.