Maiseman vaihdos fillareilla

Huh kun kiirettä pitää näin lomalla, mukamas. Ystäviä on onneksi ehditty treffailemaan pitkästä aikaa ja nautittu näistä harvoista aurinkoisista päivistä, tänään jopa aurinkoa ottaen (outoa).

Tyttären kanssa heitettiin pikku pyörälenkki, kesän toinen tosin vasta sillä eilen vasta elvyttelin pyörän varastosta ja paikallinen pyöräkorjaaja paikkasi puhjenneen takakumin. Nyt on mahtava lenkin jälkeinen fiilis sillä maalaismaisemissa sielu lepää.

On ollut ihana lueskella erilaisia lomapostauksia blogeista ja olenkin yrittänyt sieltä poimia meille ne kuumimmat vinkit. Meillä on vielä käyttämättä EscapeRoom - lahjakortti jonka sain neljäkymppislahjaksi joten sinne ainakin elokuussa hieromaan älynystyröitä! Älkää kysykö mitä se on, en tiedä vielä, mutta jollain tavalla, vihjeillä ja päättelyillä meidän pitää porukalla päästä suljetusta huoneesta ulos. Mielenkiinnolla odotan! 
Saaristoreitti kiehtoisi myös sillä en ole siellä koskaan käynyt. Ehkä tässä nyt oikein pitää alkaa miettimään mitä sitä lomallaan tekee!Nautitaan vielä heinäkuun viimeisestä viikosta!

Katja

3 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia lomakuvia <3 Ihanaa loman jatkoa <3

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Pyöräily maalaismaisemissa on niin ihanaa ♥ Sielu tosiaan lepää silloin. Kauniita kesäkuvia olet napsinut. Mukavaa loman jatkoa minunkin puolestani!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos molemmille ja kesä on niin parasta kuvailuaikaa harmi että se on niin lyhyt:)