Mustikkapiirakkaa uudella tyylillä

Tähän on tultu että on jo leivonnaisia tuunattava. Vuorossa mustikkapiirakka rahkatäytteellä mikä meillä onkin koko perheen herkkua. Normaalisti vielä vaahdotettua vaniljakastiketta mutta tällä kertaa se unohtui kauppaan.Meillä on tyttö jo tovin testaillut gluteiinittomia ruokia ja tästä innostuneena ryhdyin minäkin testaamaan gluteiinitonta mustikkapiirakka. Jotta ei helpolla päästä mukaan otettiin Hermesetaksen stevia, kasvista valmistettu makeutusaine, nolla kaloria joten sehän sopii.

sokeriton leivonnainen


Posti toi minulle viime viikolla testiin Hermesetakselta Buzzadorpaketin jolla pääsen testaamaan makeutusainetta Stevia Sweet crystal. Tämä makeutustuote on kaksi kertaa makeampaa kuin sokeri, kaloriton ja hammasystävällinen.

Kaikille joille Buzzaus on uutta, avaan hieman asiaa eli Buzzadorina saan mahdollisuuden kokeilla uusia ja jännittäviä tuotteita tai palveluita ennen muita, arvostelen niitä ja kerron ystäville tuotteista ja niiden käyttökokemuksista. 

Piirakan maku oli kuin oikeaa sokeria olisi käytetty, vain sokerin kalorit puutuivat. Luulenpa että meille on nyt löytynyt uusi sokerin korvike. Suosittelen testaamaan!Kivaa alkanutta viikkoa!

-Katja

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Täytyykin testata tuota, sillä oli ihan uusi tuttavuus minulle :) Mustikkapiirakka on hyvää :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Maku oli kyllä todella hyvä, joten suosittelen testaamaan. Itsellekin tämä oli ihan uutta.