Lomamatkalla

Oi miten mahtava viikonloppu takana!!!
Olimme siis lahjamatkalla Tallinnassa jonne starttasimme perjantaina mieheni serkun (vaimoineen) kanssa. Olin saanut heiltä lahjaksi matkan kahdelle Tallinnaan sekä liput Öllefestivaaleille jossa lauantain pääesiintyjä oli The Gardigans.

Aamupäivä vietettiin kierrellen Tallinnaa. Paikallisen kalatorin kautta päädyimme merimuseoon jossa oli näyttely luonnonvoimista, laivoista ja merenkulun historiasta. Mielenkiintoinen paikka jossa pääsi tutustumaan vanhaan sukellusveneen sisältöön. Enpä kuitenkaan haluaisi tuolla vehkeellä lähteä meren uumeniin...

Tämä museon on kyllä todella upea nähtävyys ja suositten kaikkia poikkeamaan siellä.Paljon nähtävää ja koettavaa!

kalatori
sukellusvene
Kovin oli ankeat toilettitilat, vai mitäs tuumaatte?
 Illalla suuntasimme Öllefestivaaleille. Rento ja mukava tunnelma valtasi mielet heti portilla. Ihania ruokapisteitä, paljon ihmisiä. Paikalla oli festaritunnelman mukaisesti paljon erilaisia myyntikojuja, rohkeimmille Benjihyppyä mutta minä kiersin ne kaukaa... hui!

tallinnan festarit

Kiitos Kaija ja Jari aivan mahtavasta viikonlopusta. 
Meillä oli superkivaa!!!!


Illalla jukistan vielä arvonnan voittajan joten pysykää kuulolla!

-Katja3 kommenttia

Nanni kirjoitti...

Ihana blogi sinullakin, kivan kun vinkkasti tästä.
Mekin lähdemme Tallinnaan heinäkuun lopulla mutta vain yhden päivän kurkistusmatkalle samalla kun olemme Helsingissä. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan.
Terkuin Nanni Suortuva blogista ♡

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, Tallinna on kiva paikka. Loppukesästä vielä lasten kanssa uudelleen. Kannattaa piipahtaa myös kadriorg puistossa, aivan mahtava paikka!

Taina K kirjoitti...

Luin nämä väärinpäin, mutta mitä pienistä! Teillä on kyllä ollut mahtava reissu! Aivan mieletön lahja, jossa riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa.<3