Ylioppilaan päivä

Ihana juhlapäivä on saatettu päätökseen...

Aivan ihana juhla, tavallaan koskettavakin sillä ylioppilaat olivat pienen koulumme viimeiset ylioppilaat. Lakitustilaisuuteen oli kutsuttu myös koulun ensimmäiset ylioppilaat vuodelta 1968. Juhla oli kaunis suvivirsineen ja muistopuheineen. ensimmäiset ja viimeiset ylioppilaat
Ensimmäiset 1968 ja viimeiset 2016 ylioppilaat yhteiskuvassa

Perinteen mukaan ylioppilaat laskivat ruusut sankarihaudoille jonka jälkeen pääsimme sitten juhlimaan. Itse juhlaan en ottanut kameraa mukanaan ollenkaan sillä olimme varanneet paikkalle valokuvaaja joka ottaisi tunnelma- ja vieraskuvia ja samalla myös ylioppilaskuvat sillä pappilan miljöö on niin upea erilaisine piilopaikkoineen, että siellä saisi niin monenlaisia kuvia. Teen teille postauksen itse juhlista kun saamme kuvia kuvaajalta. Hieman pääsin niitä jo juhlissa kurkistamaan ja voin ennakkoon jo todeta, että ne ovat upeita!

Tässä meidän ylioppilas ja vävykokelas, aikas upea näköinen pari...Toivotankin paljon onnea  kaikille ylioppilaille ympäri suomen ja onnea uusille tuulille!


10 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Komea on pari! Ylioppilasjuhlat ovat ihana juhla, jota itsekin mielellään muistelee yhtenä kohokohtana elämässä. Tässä itse myös nyt toivutaan tyttären juhlista, joten arki saapuu jälleen! Onnea vielä koko perheelle!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Yo juhlat ovat arvokkaat juhlat ehdottomasti ja onneksi oli ihana keli❤️ Juhliminen on yllättävän rankkaa vaikka mekin menimme valmiiseen paikkaan eikä vaatinut viikkojen siivousta, pikkuremontteja tai muitakaan ponnisteluita. Hyvät muistot jää juhlista!

Nainen Talossa kirjoitti...

Kauniita nuoria <3. Onnea paljon!
Onpa mielenkiintoista nähdä vielä kuvia juhlista. Vanha pappila on varmasti ollut ihana miljöö.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos! Meillä oli ihan huippukuvaaja ja mitä pääsin vilkaisemaan kuvat oli ihania! Persoonallisia vähän erilaisia ei mitään peruskuvausta.... Juuri meidän näköistä!

Sarin kotona kirjoitti...

Onnea teidän valkolakille!
Kaunis pari!
Meillä tytär sai myös valkolakin!
Mukavaa illan jatkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi kiitos ja paljon onnea myös teidän koko perheelle💕

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Niin kaunis pari! <3 Onnea niin ylioppilaalle kuin vanhemmillekkin!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marita 💕

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ylioppilaalle ❤️ Ja vanhemmille ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos elina❤️