Uudet tyynyt...

Vihdoin olen ehtinyt hieman panostamaan kotiinkin ja ennen kaikkea kodin siisteyteen. Se on hieman viime aikoina jäänyt juhlien ja kasvihuonerakennelman jalkoihin, mutta nyt olkkarin matto tuoksuu mäntysuovalle ja tavaraa on siirretty paikasta toiseen. 

Aikoja sitten ostamani sohvatyynyt pääsivät vihdoin löhönurkkaukseen. Jyskistä löytämäni tyynyt olikin mukava heräteostos sitten aikoihin. 

Tyttären ylioppilaslahjaksi saatu orkideakimppu ilostuttaa meitä ihanalla vihreydellä ja herkkyydellään nyt olohuoneessa. 

Joinain päivinä sitä vain saa paljon aikaiseksi. Uunista tulee melkein valmiin raparperipiirakan tuoksu joten nyt kahvia tippumaan ja nauttimaan herkkuhetkestä.

Kivaa keskiviikkoa!7 kommenttia

Sydämellä tehtyä kirjoitti...

Tervehdys tänne! Aivan ihana olohuonenurkkaus sulla :) Nuo tyynyt ja pallovalot käy hyvin yhteen ♥ Oikein mukavaa loppuviikkoa sulle!!

Aikku kirjoitti...

Sama homma ollut täälläkin,että kasvihuonejutut ja muut ovat vieneet ajan sisustusjutuista sisällä.Täällä nyt tulee vettä taivaantäydeltä,että joutuukin sitten olemaan sisällä.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos molemmille! Puutarha on tosiaan toinen koti nykyään mutta nyt siellä on niin kylmä että oli pakko paeta sisätiloihin :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ei sitä näin kesällä paljon siivoilla ehdi...mutta teillähän näyttää ihan siistiltä. Nuo tyynyt ovat ihanat!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kuvissa ei onneksi aina pölyt todenmukaisena välity mutta koirataloudessa kun elää on karvaa aina nurkissa ja pölyä pinnoilla:)
Itsekin tykästyin tyynyihin❤️

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää ❤️Kesäistä ja raikasta ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos elina❤️