Nyt alkaa...

... Värin vaihtoviikot. 
Mökki kokee viimein ulkoisen muutoksen ensin alkuun nyt värin muodossa. Vihreä väri muuttuu harmaammaksi ja katon räystään aluset saavat valkoisen värin vihreän tilalle mikä vähän keventää kattoa visuaalisesti. Voi mikä urakka onkaan ollut tuo värin etsiminen. Tässä on vuosi testattu erilaisia sävyjä mökin seinään ja mikä liuskassa on ollut hieno on se sitten luonnossa ollut jotain ihan muuta.

Mökin maalaus toteutetaan blogiyhteistyönä Teknoksen kanssa. Maaliasiantuntija auttoi meitä oikean sävyn valinnassa ja sehän löytyi sitte helposti... Olihan ammattilainen asialla.

Maalina mökin seinissä käytetään uutta mattapintaista Nordica Matt maalia, sävynsä lämmin harmaa.

Mökissä maalattavaa seinäpinta-alaa on noin 140m2 mukaan laskettuna nukkuma-aitta ja varasto. Urakkaa riittää siis, mutta innolla odotan jo lopputulosta.

Maalit ovat saapuneet ja parin viikon jälkeen on varmasti maalaus jo hyvällä mallilla. Juhannuksena päästiin jo hyvään vauhtiin!

Tässä vähän lähtötilannekuvaa...


Ja tässä juhannuksen jälkeistä kuvaa.  Itse ollaan tosi tyytyväisiä sävyyn sekä maalin peittävyyteen. Alla olevissa kuvissa on päätyseinä maalattu vasta kertaalleen.

Mitäs tykkäätte värin vaihdosta?Ei kommentteja