Tilanne vaatii nyt kukkia

Onpas ollut ihana kiireetön ja töistä vapaa lauantai ptkästä aikaa. Viimein saanut hieman raivattua pyykkivuorta ja siivottua snadisti paremmin kuin arjen keskellä.  Sain jopa hankittua kunnolliset muovilaatikot joulukoristeille sillä en suostunut niitä enää laittamaan vinttiin ilman kunnollista säilytysjärjestelmää. Niinpä nekin ovat pyörineet tuolla pyykkihuoneessa tähän saakka.

Päivällä tuli sellainen fiilis, että nyt on saatava kukkia joten suuntasin Puistokadun kukkatuvalle. Floristi loihti tämän ihanan kimpun vihreää ja valkoista toiveeni perusteella. Kaunis kimppu kuten aina. Mukaan nappasin vielä muutaman narsissin sekä kauan jo kaipaamani perunanarsissin. Olen niin rakastunut niiden tuoksuun!!!

Pääsisäistä itsessään en muuten kotona laita sillä torstaina lennetään Malagaan viettämään pääsiäistä kahden muun pariskunnan kanssa. Luvassa näyttäisi olevan jo parikymmentä astetta aurinkoista keliä, huimaa patikointia Caminito del ray vaellusreitillä, joka muuten tunnetaan maailman vaarallisimpana vaellusreittinä, hyvää ruokaa ja ennen kaikkea meillä on kiva porukka joten aina on takuuhauskaa.
Nämä kukat siis saavat toimia pääsisäisen ajan ilona.Jo aiemmin kerroinkin hankkineeni betoni kynttilöitä Jyskistä, en ole vieläkään niihin kyllästynyt joten pääsevät jälleen kuviin. Nämä olisi kyllä upeita myös mökin terassille joten tarvitsee varmaan vielä käydä katsomassa olisiko niitä lisää. Jotenkin tämä betoni nyt hurmaa ja olen hieman salaa etsinyt terassille betonisia isoja ruukkuja joista voisin tehdä yrttimaljat grillin viereen.

 Minä otan lauantain kunniaksi nyt lasin valkkaria, (pst...kaapista löytyy myös juustoja ja crakereitä) varmasti meillä tulee televisiosta myös Tapparan peliä joten otetaan siis rennosti. 

Oikein ihanaa lauantaita Sinulle!

10 kommenttia

Marru kirjoitti...

Kaunis kimppu! Mulla kotiutui "vaan" marketin krysanteemi :)
Oikein ihanaa pääsiäisen odotusta!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Marru, tässäpä se pääsiäisen ajan kukkailottelu sitten taitaakin meillä olla, muutama narsissi lisäksi.

Kaisa kirjoitti...

Kaunis kimppu. Ja, on niin ihanaa kun saa siivottua sekä kimpun pöydälle!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Todella herkän kaunis kimppu ja joskus sitä vaan on saatava kukkia ja heti. Muuten niin mageet nuo betonikynttilät, tahtoo samanlaiset. <3

Kivaa sunnuntaita. <3

Onneli Winter kirjoitti...

Kimpussa nuo "harsopyörteet" ovat aivan ihania <3 Mukavaa pääsiäisen odotusta ja kivaa reissua :)

Kristiina K kirjoitti...

Aivan ihana kimppu! Mukava matka teillä tiedossa, joten nauttikaa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Kukat sisutuksessa ovat kyllä meilläse piste iin päälle. Rakastan kukkia, niitä on kiva ostaa ja kiva saada. Itsellä tosin ei ole taitoa tehdä ja suunnitella kimppuja mutta onneksi siihen löytyy ammattilaiset❤️

Nina / Merikapteenin vaimo kirjoitti...

Upea kimppu ja kauniit kuvat <3
Auringon valoa ja lämpöä, sekä mukavia hetkiä reissuun <3

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Todella kaunis kukkakimppu, minulle niin rakkaista valkoisista leinikeistä :)

Ihana reissu tiedossa. Olkaa varovaisia ja mauttikaa lämmöstä !

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Nää on niin ihania, tykkää myös! Kiitos kiitos!!