Terassikelit


Viime viikolla siirryttiin asumaan mökille loppuviikoksi jo sillä silmällä, että saadaan kantaa terassikalusteet terassille. Kelit oli kyllä kohdillaan, mutta vielä jätettiin kalusteet varastoon eikä turhaan, täällä on lunta jälleen maassa... YÖK!!! Nyt jo saisi riittää lumen tulo, haluan terassikelit, nyt heti!

Terassia silmäiltiin itse asiassa hieman tarkemmin sillä pian alkaa armoton väri/sävymallien testailu koska pitäisi löytää terassille sopiva väri. Öljyksi on valittu Teknoksen Woodex aqua wood oil joka on vesipohjainen puuöljy ulkokäyttöön, mutta sävyjä löytyy niin monta hyvää, että iskee valinnan vaikeus. Ajatuksia sävystä toki on, mutta miltä ne sitten oikeasti näyttää tuossa terassilla ja laiturilla, sen haluan selvittää. 

Täältä muuten pääset kurkistamaan terassin rakennusprojektia viime kesältä KLIK.
Ja täältä löytyy terassikuvat valmiista terassista KLIK. Perjantaina töistä päästyä minua odotteli kylmä skumppa laiturilla, se tuli niin oivaan paikkaan sillä tässä on nyt painetu kuusi päiväistä viikkoa joten mikä parempaa kuin lasit skumppaa, sauna kuumaksi ja avantoon eli tiedossa talviturkin heitto. Ja todellakin talviturkki tuli heitettyä!!!

Mitenkäs teillä, onko kevät jo pitkällä ja joko odotetaan kesää?
5 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Terassikelit oli meillä viikonloppuna, mutta nyt on parina päivänä tullut lunta! Ei yhtään kiva.
Rohkea olet kun talviturkin heitit. Minusta ei olisi koskaan siihen. Nyt on jo useamman vuoden turkit niskassa :)
Mukavaa kevään odotusta sinulle <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Sama homma täälläkin, nyt on lunta ja kylmää. Toivottavasti pian palataan entiseen keliin. Samoin myös teille Kristiina!

Kaisa kirjoitti...

Täällä nostettiin terassikalusteet paikoilleen ja grillikausikin aloitettiin. Oli niin kaunis ja lämmin lauantai. Mutta, nyt ei kyllä voi sanoa samaa. Toivotaan että lumet sulavat ja kevät tulee oikein kunnolla!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

ennusteet ainakin näyttää lupaavilta joten eiköhäb se kesä sieltä tule. Toivotaan ainakin.

Nina / Merikapteenin vaimo kirjoitti...

Me ollaan saatu nauttia mukavan keväisistä päivistä. Ulkona on paljon puuhasteltu pihahommien parissa, sekä grilli- ja prätkäkausi on avattu :)