Tulinen kasvissosekeitto

Pari viikkoa sitten kyläreissulla päästiin nauttimaan todella hyvää kasvissosekeittoa. Keiton pohjana toimi tomaatti johon lisättiin chiliä, sipulia, purjoa, valkosipulia, varsiselleriä sekä hyppysellinen erilaisia yrttejä oman maun mukaan. Lopuksi vielä koskenlaskijaa ja kermaa, ja että voi olla hyvää! Pakkohan sitä oli itse kokeilla emännän ohjeen mukaan keiton tekoa...

Viimeaikoina on  tullut muutenkin suosittua keittoja, sillä itsellä ainakin ”kunnon” ruoka tekee kovin äkkiä ähkyn ja väsyneen olon joten keitot ovat oiva valinta. Eikä pelkästään tämän vuoksi, vaan keitto oikeastaan vain paranee vanhetessaan.

Bon appetit!kasviskeitto

3 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Kyllä näyttää hyvältä! Itse olen vasta äskettäin tutustunut linssikeittoihin ja olen ihan hurahtanut niihin. Ja maistuvat joka päivä hiukan paremmilta! Siis, teen niitä niin suuren kattilallisen että syömme siitä kolmekin päivää peräkkäin.

Onneli Winter kirjoitti...

Kasvissosekeitot on niin hyviä :) Meillä "nappulat" ovat jo pienestä asti tykänneet ja aika sama mitä kaikkea sinne lykkää niin menekki on taattu. Tulisuutta voisi kyllä nyt talvipäiviin lisäillä.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Joku muukin kehui justiinsa linssikeittoja, pitäisi kai uskaltautua kokeilemaan.