Pizzaa ja blogisuosituksia


Täällä on alkamassa pizzaperjantai ja Tapparan tv peli, tosin en tiedä saanko postausta vielä tänään julkaistua, mutta ainakin pizza toimii kyytipoikana tässä kirjoittaessa.
Nyt on aika raottaa hieman omaa blogilukemistoani. Toki seurattavia blogeja on vielä muitakin mutta jostain syystä nämä pomppasivat nyt esille joita haluan jakaa myö teidän luettavaksi.

Blogilista

onkin sitten täysin uusi tuttavuus blogimaailmassa, jota jäin kyllä seuraamaan. Sannis kirjoittaa kivan rennolla otteella elämästä, perheestä ja kodista. Blogista voi bongata hyviä reseptejä. Blogissa on myös hyvänlaatuisia ja kivoja kuvia joita ainakin itse tykkään katsella.

tämän blogin kodissa on yhdistetty mielestäni kivasti uutta ja vanhaa, kuten itsekin jollain tasolla suosin. Vanhan talon henki on osattu säästää ja se huokuu kodikkuutta ja lämpöä. Blogi on ollut toiminnassa jo pitkään ja löytynee varmasti monen lukulistoilta jo.

blogia olen seuraillut jo pitkän aikaa. Tämä on blogi, jossa pääsee kurkistamaan kirpparilöytöjä (voin kun joskus ehtisi kirpparille), sisustelua, kauniita kuvia ja herkullisia leipomuksia.

on vanha talo joenrannalla. Ihania pelastettuja huonekaluja. Rakastan vanhoja taloja ja niiden omaan tyyliin sisustamista joten tästä löytyy juuri oikea kohde siihen ihastukseen.

Mustaa puuta uuden talon rakentamista, sittemmin sisustamista ja herkkujen leipomista. Blogi on uusi mutta rakastan mustia taloja, rakennusprojekteja on aina kiva seurata.

Talo Markki, modernin hirsitalon sisustelua. Kivoja moderneita sisustusideoita ja todella kauniita sisustuskuvia, ideoita ja inspiraatioita.

harrastetaan sisustelua skandiaaviseen tyyliin modernissa puutalossa. Tämä blogi on hienosti toteutettu ja sisältää upeita sisustuskuvia. Upea, uusi omakotitalo ja puutarha, niissä riittää kyllä katsottavaa. Blogista löytyy myös kivoja ideoita pihaan.

Life ala Sara,  hyvinvointia, matkailua. Ihania matkakuvia, vinkkejä reissuun. Itse päädyin lukemaan blogia vasta hiljakkoin, kun etsin netistä matkakohde vinkkejä.

 on Aikun koti jossa herkutellaan ja sisustellaan.

 Country Sally blogia on varmasti jokainen lukenut jota blogit kiinnostaa. Blogissa sisustetaan upeaa uutta taloa sopivasti maalaisromanttisesti. Ihanan vakoista ja koska itsekin ihailen amerikkalaista tyyliä jossain määrin, on Sarin talo juuri sellainen kuin minulle piste iin päälle olisi.

Vaikka meillä rakentaminen ei ole ajankohtaista on se aina mielessä, oikeastaan nyt vasta huomasin miten paljon seuraankaan uusien talojen rakentamista ja sisustamista.  Ihania ideoita, haaveiluita, arjen askareita, niistä on hyvät blogihetket tehty.

Ihania blogihetkiä kaikille!3 kommenttia

M A R I K A kirjoitti...

Iso kiitos Katja, mukava kuulla että viihdyt seurassani:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiva lukea postauksia ja vaikka aina ei tule jätettyä kommenttia, on ilo lukea blogiasi.

Aikku kirjoitti...

Kiva, kun huomasin, että olit laittanut joskus mun blogin tänne.