Juhlintaa ja arvonnan voittaja

Eilen oli aihetta juhlistaa iltaa kuohuviinillä ja juustoilla. Nyt se nimittäin on virallista, että merkonomipaperit tulevat takataskuun. Viimeiset palautekeskustelut suorastaan nostivat hikikarpaloita otsalle eikä niissä minua helpolla päästetty, mutta nyt voin huokaista sillä ohi on.
Eilen huomasin olevani hyvin huojentunut vaikka olo oli hieman tyhjä. Ja vaikka elämässä pitää ainakin minulla olla koko ajan jotain haastetta ja juuttua menossa, taidan nyt hetkisen hengähtää ja vain katsella maailmaa avoimin silmin. Seuraavaksi haluaisin jo jotain remppa tai rakennusprojektia...Kuten kuvasta näkyy meillä seurataan siis silmät, korvat kovana jääkiekkoa joten ilman urheilua ei tästäkään illasta selvitty. Mikäs sen parempaa kuin jääkiekkoa ja skumpaa! Tänään suuntaamme illasta Ylöjärvelle ystävien luokse juhlistamaan iltaa heidän kanssa, luvassa keilailua ja ravintolakokemuksia, saapas nähdä tuleeko jopa ravintolasuosituksia.

Arvonnan voittaja!

Myös Uuteen nousuun kirjan arvonta on päättynyt ja voittajaksi on arvottu: Jaana M Mylife blogista
"Mukana kahdella arvalla. Lomat ovat kompastuskiviä :D Muuten menee mukavasti :) Ihanaa päivää <3"

 Onnea Jaana ja nautinnollisia lukuhetkiä Uuteen nousuun kirjan parissa! 

6 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Onnittelut valmistumisen johdosta! Herkkuja on vaikka kuinka. Projektit on ihania. Meilläkin suunnitteilla makuuhuoneen maalausta.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Meillä on nyt jos tovi viimeprojektista ja jotenkin kaipaan nyt jotain remontoitavaa. Olisihan niitä mutta suurin osa on pakko tehdä vasta kesällä. Pikku maalailut on kivoja ja niillä saa nopeasti uutta ilmettä.

Anu / sayitanywayblogi kirjoitti...

Onnea merkonomin papereista! Praha on ihana kaupunki!

Kaisa kirjoitti...

Onnittelut valmistumisen johdosta! <3

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Onnea, valmistuminen on hieno juttu!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Täällä ollaan oltu arkihurmoksessa niin että en ole blogiinkaan oikein ehtinyt joten kommentit oli tosi ihana yllätys❤️❤️