Punainen matto on makuuhuoneessa


Heipparallaa täältä harmauden keskeltä!

Viikonlopun valopilkkuina vietettiin pikkujouluja perinteisesti ruotsin laivalla. Aina yhtä mukavaa tuolla seuran porukalla viettää aikaa. Isäinpäivänä käytiin tietty isien luona käynnillä ja täytettiin vatsat kahvilla ja kakuilla, liiaksikin. Nyt alkaa siis kahdessa viikossa rantakuntoon kuuri sillä kesäloma häämöttää jo.

Jo pikkutyttönä muistan miten haaveilin, että sitten isona minulla olisi makuuhuone vinokattoisessa yläkerran huoneessa.  Näin kauan meni, että se toteutui sillä tästä ihanuudesta meillä ovat nauttineet lapset ennen minua.  Makuuhuone on meillä nykyään vähän kuin toinen olohuone, meillä tämän olisi punaisen maton paikka. Olen siis ollut enemmän kuin tyytyväinen kahdesta lastenhuoneesta remontoituun makkariin. Sängyllä katsotaan televisiota, tehdään vielä töitä läppärillä, päivitetään blogia, mutta myös vietetään sometonta aikaa ja sitä oikeaa hyggeaikaa. Ja kyllä, joku varmasti on sitä mieltä, että tämä on paikka mikä tulisi rauhoittaa kaikelta ja pyhittää vain lepäämiseen.

Täältä pääset kurkistamaan remontin vaiheita: KLIK, KLIK ja KLIK

Rakastan kuitenkin tätä valon määrää mikä makuuhuoneeseen tulee sillä kolmeen eri suuntaan avautuvat ikkunat ja niistä tuleva valo täyttää huoneen täysin aurinkoisina päivinä. Tosin tätä valoilmiötä ei ole pahemmin näkynyt viime päivinä. Vaan enää on yhdeksän työpäivää ja lähdemme keräämään D-vtamiinit talteen talven varalle.  Kyllä tämän odotuksen ehkä jo jaksaa. Toivottavasti  meitä odottaa kunnon talvi, kun palataan takasin.

Mukavaa tiistaita harmaasta kelistä huolimatta!

makuuhuoneen sisustus


8 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Noi valaisimet on ihanat molemmin puolin sänkyä <3

Kristiina K kirjoitti...

Enpä ihmettele punaisen maton paikkaa! Minusta se ajatus että makuuhuone voi toimia myös muuna tilana ei ole ollenkaan hullumpi.
Meilläkin on makuuhuoneessa tv ja mieheni kirjoituspöytä ja vierasmakuuhuoneessa on minun kirjoituspöytäni.

Onneli Winter kirjoitti...

Sänkyjen vieressä roikkuvat valaisimet ovat silmiinpistävän hienot, tykkään :)

Xeveliina kirjoitti...

Jos saa tiedustella, niin mistä tuo teidän nojatuoli + rahi -yhdistelmänne on? Se on hirmuisen mukavan näköinen! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista.
Nojatuoli on Jyskin tuoli ja tuo rahi tuli tuolin mukana. Tuoli on äärettömän mukava istuttava ja olikin ennen olkkarissa.
Makkarassa se on koiran ns. Oma paikka. Valaisimet löytyivät casusta, mutta isompi homma olikin löytää toimivat polttimot himmennettäviin valopisteisiin. Sähkärin avustuksella ja muutaman virheoston jälkeen nekin saatiin.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Kaunista ja vinokattoisessa makkarissa on sellaista kodikasta pesämäistä tunnelmaa. <3 Ihanaa viikon jatkoa <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Jep, sama pesämäisyys kävi mielessä❤️ Ihanaa viikkoa Tiia!

Xeveliina kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy katsoa, löytyisikö Jyskistä vielä noita tai vastaavia. Olemme etsineet kotiin juuri vastaavia kalusteita. :)