Lopputarkastus


Nyt päästään tekemään lopputarkastusta, vai päästäänkö sittenkään, sillä kuten remontilla on tapana, leviää tämäkin ihan käsiin. Makuuhuone alkaa olemaan valmis ja aulakin yläkerran osalta, mutta sitten onkin se isotöinen rappukäytävä. Mitä ihmettä sille tehdään??? Täällä on pyöritetty paneloinnista levytykseen, maalia ja tapettia... Askelmien muovimatto saa joka tapauksessa lähteä se on selvä.

Verhot on nyt saatu myös ikkunaan, koska liimanauhaa ei vieläkään ole löytynyt, tarttui kätevä emäntä ompelukoneeseen ja lyhensi verhot perinteisesti. Olimme varanneet ikkunaan tummanharmaan lisäksi vaalean verhon, mutta se ei sitten silmää miellyttänytkään ja sai lähteä.
Jimikin löysi oitin uuden sängyn, siitä on hyvä pitää naapureita silmällä sillä yläkerrasta näkee koko kulmakunnan. Varsinainen vahtikoira, tuolla se makaa kyljellään sängyssä!


Leppoisaa tiistaita kaikille!
7 kommenttia

M A R I K A kirjoitti...

Tulihan siitä mukavan pehmeä, varsinkin yövalot on aika ihanat :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Niistä se ajatus lähti👍

Kaisa kirjoitti...

Kiva lopputulos! Ja, nuo yöpöydät on kyllä kivat, tykkään!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitti. Minustakin ne oli kiva löytö:) ja käsittely teki niille hyvää!

Tuija kirjoitti...

Kyllä tuolla kelpaa nukkua, ja vahtia kulmakuntaa :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Todellakin, niin koiran kuin meidänkin vaikkei naapureita vahditakaan😂

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Tyylikästä! Ja sopii niin hyvin teidän muun sisustuksen linjaan! :) Minäkin haaveilen tuollaisesta muhkeasta matosta meidän (tulevaan) makkariin, sitten joskus <3